Sterren op TV
Joran Gardenier The Voice Kids

Joran Gardenier alleskunner in The Voice Kids

Jordan Gardenier zingt in The Voice Kids. Jordan is veertien jaar oud en blijkt nu al een echte alleskunner. Alhoewel hij zelf nog erg jong is en nog veel kan leren, geeft hij nu zelfs al anderen les. Hij hoopt jonge kinderen het één en ander bij te kunnen leren.

Joran Gardenier in The Voice Kids

Joran Gardenier zingt in The Voice Kids. Het jonge talent heeft al een eigen bedrijfje, maar blijkt nog wat tijd over te hebben. “Ik doe mee aan The Voice Kids, omdat ik het liefst later een bekende zanger wil worden en omdat het me heel leuk lijkt om mensen te inspireren met m’n muziek”, legde Joran al uit.

“Ik heb vier jaar op Maskerade gezeten, dat is een toneelgroep in Bilthoven. Omdat ik toneel en zingen heel leuk vond, ben ik zelf toneelles gaan geven. M’n moeder vond het een beetje: Een van de vele ideeën die Joran had.” Zij zag het dan ook niet echt zitten, maar omdat hij alles zelf regelde, vond ze het prima.

“Ik hoop bij The Voice Kids zelf veel te leren en dat kan ik dan ook weer doorgeven aan de kinderen die ik les geef.” Bij The Voice Kids overtuigde hij Ali B en Ilse De Lange met Seven Nation Army van The White Stripes. Joran hoopte nog dat Douwe Bob zou draaien, maar dat gebeurde niet. Joran koos voor Ali B.

Joran Gardenier is te volgen via Instagram.