Sterren op TV
Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Jopie en Rigoberto uit Almelo in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Jopie en Rigoberto doen mee aan Mr. Frank Visser doet uitspraak. De twee buren uit Almelo kunnen niet langer met z’n tweeën door één deur. De twee buren hebben namelijk ruzie over een stukje grond waarbij ze er niet uitkomen tot wie het toebehoort. Jopie is van mening dat het van hem is, terwijl Rigoberto niet anders weet dan dat het bij zijn huis hoort. Tijd voor Viktor Brand om langs te gaan en voor Mr. Frank Visser om in te grijpen.

Jopie en Rigoberto in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Jopie en Rigoberto hebben in Mr. Frank Visser doet uitspraak ruzie met elkaar. Jopie en Rigoberto wonen in Almelo en eigenlijk sinds het moment dat Rigoberto zeventien jaar geleden naast Jopie kwam wonen, is het al homeles tussen de twee. Jopie is namelijk van mening dat een stukje grond van hem is, terwijl Rigoberto niet beter weet dan dat het stukje grond bij zijn huis hoort.

Hij heeft dan ook geen idee wat hij verkeerd doet en wordt zo langzamerhand wel een beetje zat van de beschuldigingen van zijn buurman. Hij snapt niet zo goed waarom Jopie maar blijft zeuren om het stukje grond. Viktor Brand gaat bij beide buren op bezoek en laat Mr. Frank Visser naar de zaak kijken. Kan hij in Mr. Frank Visser doet uitspraak voor eens en voor altijd bepalen tot wie het stukje grond behoort?

De afgelopen weken in Mr. Frank Visser doet uitspraak
Roelinka en garage Penders
Barbara en Mariëlle
Corrie en buurman Cas