Sterren op TV
Joost Milly Married at First Sight

Joost en Milly trouwen in Married at First Sight

Joost en Milly trouwen in Married at First Sight. De twee hebben allebei nog niet veel ervaring in de liefde. Toen de twee hoorden van het programma Married at First Sight besloten ze zich in te schrijven en met succes want de twee zijn aan elkaar gekoppeld in het liefdesprogramma.

Joost in Married at First Sight

Joost is 31 jaar oud en één van de deelnemers aan Married at First Sight. Hij heeft wel wat korte relaties gehad, maar van een echt serieuze relatie is nog niet echt sprake geweest. Nu hij 31 jaar oud is en zijn leven vrij op orde heeft met een eigen appartement in Nijmegen en werk in de IT is het tijd om een leuke vriendin te vinden.

“Ik heb eigenlijk tot op heden geen enkele serieuze lange relatie gehad. Ik heb wat losse relaties gehad van een aantal maanden, maar niet echt iets serieus. Ik heb nog niet echt de behoefte gehad om mijn leven met iemand te delen, die behoefte is wel sterker geworden”, zo vertelde Joost. Hij is nu dan ook al tien jaar vrijgezel.

Milly trouwt met Joost

Milly is de gelukkige die aan Joost is gekoppeld. Zij is dertig jaar oud en woonachtig in Woerden. Alhoewel ze vrij gelukkig is in het leven en alles goed voor elkaar heeft, heeft ze wel het idee dat er nog iets ontbreekt in haar leven.

“Op het gebied van de liefde, daar valt zeker nog wat winst te behalen. Vandaar dat ik ook meedoe aan dit experiment. Wel een aantal relaties gehad, maar daar kwam ik eigenlijk wel tot de conclusie dat het niet ging voor mij. Heb ook wel regelmatig een date, maar ik vind daten echt afschuwelijk. Het schommelt een beetje. Er is aandachtig genoeg, maar niet van de juiste tot nu toe.” De twee zijn nu allebei wel toe aan een volgende stap en wellicht kunnen ze dat maken in Married at First Sight.

De andere koppels in Married at First Sight zijn Pascal en Mirjam | Peter en Paul | Ronald en Monique | Nick en Maxime