Sterren op TV
Joost Janneke Schagen vtwonen verbouwen of verhuizen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 december 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Joost en Janneke uit Schagen in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Joost en Janneke uit Schagen doen mee aan vtwonen: verbouwen of verhuizen. De twee weten niet meer wat ze moeten met hun woning. Vier jaar geleden kochten ze in Schagen een 2-onder-1-kap woning en nog altijd zijn ze dolgelukkig in het huis. Ze hebben inmiddels echter ook het punt bereikt waarop ze beseffen dat er het één en ander moet gebeuren. Het is de vraag of ze kiezen voor verbouwen of verhuizen.

Joost en Janneke vtwonen: verbouwen of verhuizen

Joost en Janneke zijn te zien in vtwonen: verbouwen of verhuizen. Ze zijn best nog wel gelukkig in hun woning in Schagen, maar er moet nu ook wel het één en ander aan gebeuren. Ze hebben het huis nog niet ingericht naar eigen smaak en lopen inmiddels tegen het één en ander op. Ze hebben best wat eisen om het huis echt leuk te maken. Zo willen de twee een ruimere keuken, een leuke werkruimte en moet de hal waar een kapperszaak in heeft gezeten onder handen worden genomen.

Janneke heeft niet het huis dat al haar wensen gerealiseerd kunnen worden in het huidige huis en wil dan ook graag verhuizen. Joost daarentegen wil voor altijd in het huis in Schagen blijven. Het is aan stylist Eva van de Ven om de twee verder te helpen. Met als grote vraag: Wordt het verbouwen of verhuizen?

Meer vtwonen
Loek en Loekie in vtwonen: zelf aan de slag
Rik en Tamara in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Kylie en Jelmer in vtwonen: zelf aan de slag
Deborah en Wouter in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Rachida en Steven in vtwonen: zelf aan de slag
Maarten, Elise en Kai in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Wendy en Quincy in vtwonen: zelf aan de slag
Merel en Pieter uit Aalsmeer in vtwonen: verbouwen of verhuizen