Sterren op TV
Jonna doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

Jonna doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

Jonna, doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. De DJ van beroep houdt wel van een feestje, hij is overigens ook gek op vrouwen.

Als Jonna een avond gedraaid heeft, neemt hij regelmatig een vrouw mee naar huis. Ook is de twintiger bevriend met Donny Roelvink en Dave Roelvink. De laatstgenoemde heeft overigens een prachtige vriendin.

Jonna Original in Ex On The Beach Double Dutch
© Instagram

Inhoudsopgave

Jonna Original in Ex On The Beach Double Dutch

Feestbeest Jonna is één van de 8 originals die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Op zijn Instagram-account is te zien dat hij volop geniet van het leven. Ook gaat het met zijn carrière erg goed, hij treedt regelmatig op in het buitenland.

De succesvolle Jonna mist maar één ding in het leven: een vrouw. Zijn droomvrouw hoopt hij te ontmoeten in het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’.

Jonna werkt als DJ
© Instagram

Werkzaam als DJ

Dat Jonna wel houdt van een feestje, is inmiddels wel duidelijk. Elke week draait hij meerdere keren als dj. En dat is niet alleen in Nederland, de jonge Dj draait ook regelmatig in Spanje en België. Hij is misschien wel de bekendste deelnemer aan dit seizoen van Ex On The Beach.

De andere kandidaten van Ex On The Beach Double Dutch 2023

Dj Jona is uiteraard niet de enige deelnemer die meedoet aan de realityserie. Janey, Dylan van der Wal, Michelle, Joey, Giogina, Ellen en Marc-Junior zijn de andere deelnemers die meedoen aan dit seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Het nieuwe seizoen is vanaf mei 14 te zien op MTV.

Foto © MTV Nederland