Sterren op TV
Jonathan Jon Clark Love Island

Jonathan Jon Clark bekend van Love Island

Jon Clark is bekend van Love Island. De vrijgezelle jongeman besloot zich in 2015 in te schrijven voor het programma waarin hij samen met vijf andere vrijgezelle mannen en zes vrijgezelle vrouwen zes weken lang gevolgd werd in Mallorca. In het programma is de bedoeling dat de vrijgezellen erin slagen om perfecte koppels te maken. Het koppel dat uiteindelijk de grote favoriet blijkt te zijn aan het eind van de zes weken, gaat er vandoor met 50.000 pond. Ook Jon deed een poging.

Jon Clark uit Love Island

Jon Clark doet een poging in Love Island. Jonathan, zoals zijn echte naam luidt, is 25 jaar oud en afkomstig uit Essex. Jon verdiende zijn geld op het moment dat hij meedeed aan Love Island nog als bouwvakker. “Ik houd van het gladde werk. Ik maak niet graag vuile handen. Ik lees kranten, drink thee. Als ik een huis moet bouwen, val ik om.”

“Ik ben grappig, impulsief, maf. Gewoon een goeie gast. Ik heb humor. Ik maak meiden aan het lachen”, zo vervolgde Jon zijn relaas. “Ik ben overval voor in. Je bent jong. Straks gaan je ballen hangen.” Makkelijk een liefde vinden, zal voor Jonathan niet gebeuren. “Ik word niet snel verliefd. Maar wie weet ontmoet ik straks wel de ware.”

Jon Clark en Hannah Elizabeth

Jon Clark is in Love Island direct gefocust op één specifieke dame. Jon ziet namelijk wel wat in Hannah Elizabeth. De twee worden tijdens het programma zelfs zó verliefd dat Jonathan besluit om Hannah ten huwelijk te vragen. Na de show blijkt hun relatie echter toch niet zo sterk te zijn en wordt de bruiloft afgeblazen.

Jon is na Love Island overigens nog vaker op tv geweest. Hij deed mee aan het programma The Only Way Is Essex met zijn broer Chris Clark.

Jon Clark is te volgen via Instagram en Twitter.