Sterren op TV
Jomy Julsing Adam zkt eva VIPS naakt Curt Fortin

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 29 mei 2017

Jomy Julsing vindt Curt Fortin in Adam Zkt. Eva VIPS

Jomy Julsing heeft in Adam Zkt. Eva VIPS het hart van Curt Fortin geprobeerd te veroveren. Ze was net als de acteur en theatermaker naakt te zien in het veelbesproken datingprogramma van televisiezender RTL 5. Op een Filipijns eiland ging Jomy in Adam Zkt. Eva VIPS de naakte strijd aan met Kimberley.

Jomy Julsing in Adam Zkt. Eva VIPS op date met Curt Fortin

Jomy Julsing besloot mee te doen aan Adam Zkt. Eva VIPS, nadat haar neefje haar had opgegeven. Ze bekeek de deelnemers en vond Curt Fortin de meest aantrekkelijke Bekende Nederlander die naakt aan het programma van RTL wilde deelnemen. Jomy is al een tijd lang vrijgezel, nadat haar relatie met de man waarmee ze drie kinderen kreeg strandde.

Jomy Julsing voedt haar drie dochters nu alleen op, maar vond dat het nu ook het moment was om aan een nieuwe relatie te denken. “Ik heb weinig geluk in de liefde gehad. Ik ben opgegeven door mijn neefje en heb er daarna goed over nagedacht. Uiteindelijk vond ik dat dit een hele grote kans was. Ook om te kiezen voor mezelf en ik heb die kans genomen. Nu ben ik hier”, zei ze voordat ze haar kleren uit deed tegen presentator Dennis Weening.

Jomy betrad als eerste vrouw het eiland waar Curt voor Adam Zkt. Eva VIPS op haar zat te wachten. Zodoende was er wat quality-time voor de twee, voordat Kimberley zich zou laten zien. De 34-jarige Jomy uit Groningen greep die mogelijkheid aan om Curt beter te leren kennen. Al snel werd duidelijk dat er een klik was tussen de twee. Ook het feit dat ze half Moluks, half Nederlands is was voor Curt een voordeel. Was het genoeg voor Jomy om het hart van Curt te veroveren in Adam Zkt. Eva VIPS?

Jomy Julsing als kapster

Jomy Julsing is in Groningen werkzaam als kapster. Ze knipt in het Hoge Noorden de haren van talloze klanten, om op die manier haar jonge kinderen de opvoeding te kunnen geven die ze voor ogen heeft. Wanneer Jomy niet in de kapsalon staat om haren te verzorgen, dan kan ze zomaar bezig zijn met één van haar grote hobby’s: tatoeages. Op haar lichaam zijn meerdere tatoeages terug te vinden. Zo loopt er een tattoo over haar linkerbeen, maar ook in haar nek en over haar schouder lopen creaties.

Volg Jomy Julsing op Facebook

Geplaatst door Jomy Julsing op vrijdag 8 april 2016

Geplaatst door Jomy Julsing op zaterdag 15 augustus 2015

Geplaatst door Jomy Julsing op vrijdag 14 januari 2011