Sterren op TV
Jolijn Henneman Elin Nieuwe Tijden

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Jolijn Henneman is Elin in Nieuwe Tijden

Jolijn Henneman is Elin in Nieuwe Tijden. Het tweede seizoen van de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden zit bomvol nieuwe gezichten en daar is Jolijn er één van. De 25-jarige actrice timmert al hard aan de weg, maar echt bekend is ze tot op heden nog niet. Mogelijk dat daar met haar rol in Nieuwe Tijden verandering in gaat komen. De andere nieuwe gezichten in Nieuwe Tijden seizoen 2 zijn Judith Noyons als Moon van Panhuys en Joël de Tombe als Mark.

Jolijn Henneman is Elin in Nieuwe Tijden

Jolijn Henneman is één van de nieuwe gezicht voor het tweede seizoen van Nieuwe Tijden. Ze kruipt in de huid van Elin en lijkt het vizier vooral gericht te hebben op Sil Selmhorst (gespeeld door Soy Kroon). De nieuwste huisgenote in het studentenhuis in Utrecht wordt omschreven als een charmante, maar ook wel manipulatieve jongedame.

Ze richt zich daarbij vooral op Sil. Vanaf vrijdag 24 februari is het tweede seizoen van Nieuwe Tijden te zien via Videoland. Iedere week verschijnen er twee gloednieuwe afleveringen online.

Jolijn Henneman is actrice

Jolijn Henneman is druk bezig met het opbouwen van haar carrière als actrice. Ze is afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium in de richting muziektheater. In de afgelopen tijd heeft ze zich vooral bezig gehouden met Studio 100. Als als twaalfjarig meisje kwam ze daar voor het eerst terecht toen ze in de rol van Doornroosje kroop.

Later volgde ook Prinsessia, waarin Henneman de prinses Linde vertolkte. Die rol hielp haar ook nar de kerstshow van Samson en Gert. Jolijn heeft ook een rol in Gevonden. Ze speelt daarin Anna. Ook Van Je Familie Moet Je Het Hebben staat op haar CV. Naast haar bezigheden als actrice houdt Jolijn Henneman zich ook bezig met zingen.

Jolijn Henneman is te volgen via Instagram en Facebook.