Sterren op TV
Jolien Puype Herbert Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 13 april 2017

Jolien Puype met Herbert in Temptation Island

Jolien Puype en Herbert gaan de uitdaging aan in Temptation Island. Het duo is afkomstig uit België en vormt al zes jaar een setje. Toch kan Jolien haar Herbert niet echt vertrouwen. Hij ging vier jaar geleden vreemd en dat is Jolien tot op de dag van vandaag nog niet vergeten. Ook in Temptation Island ging het mis voor het stelletje. Jolien ging vreemd met Karim en Herbert ging vreemd met Saartje. Toch zijn Herbert en Jolien weer naar elkaar toegegroeid en hebben ze elkaar vergeven.

Jolien Puype uit Temptation Island

Jolien Puype is 23 jaar oud en heeft haar leven toch al aardig op de rails. Deze jongedame is werkzaam als medisch secretaresse. Daarnaast heeft ze al liefst zes jaar een relatie met Herbert Bodendorfer en ze kozen er al op jonge leeftijd voor om samen te wonen.

Hun huis staat in in Deinze. De oorspronkelijke afkomst van Jolien ligt elders: ze is geboren in Aalter en ging in Brugge naar school. Daar komt ze nog regelmatig, gezien haar familie daar woont.

Jolien en Herbert in Temptation Island

In Temptation Island lijken we ons niet heel veel zorgen te hoeven maken om Jolien. Herbert is daarentegen wel een man om in de gaten te houden. Deze jongeman van Braziliaanse komaf ging tenslotte al eens vreemd en heeft sindsdien een uitgaansverbod aan zijn broek hangen. Het is de vraag of hij Jolien op Temptation Island wel trouw blijft.

Mocht hij dat doen, dan wil Jolien langzaamaan na gaan denken over kinderen met Herbert. Ze was dan ook duidelijk voorafgaand aan het programma. “Het hangt er vanaf welke misstap, of het kussen is of meer. Als het kussen is, kan ik het hem denk ik nog vergeven. Maar als het meer is dan kussen, is het voor mij echt gedaan. Dan eindigt onze relatie”, aldus Jolien, die Herbert leerde kennen in Gent bij de Blaarmeersen.

De andere deelnemers aan Temptation Island 2017 zijn Lize & Jefferson, Lisa & Merijn en Rosanna & Niels.

Jolien Puype is te volgen via Facebook.