Sterren op TV
Jolanda Joost De Slechtste Chauffeur van Nederland

Jolanda door neefje Joost in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Jolanda zit door haar lieftallige neefje Joost in De Slechtste Chauffeur van Nederland. Als deze dame maar het idee heeft dat ze moet gaan autorijden, breekt het zweet haar al uit. Gelijk in de eerste aflevering van De Slechtste Chauffeur van Nederland zien we dan ook dat deze in Rotterdam geboren en tegenwoordig in Nieuwekerk aan den IJssel woonachtige Jolanda Stam niet alle opdrachten durft te vervullen.

Jolanda echte angsthaast

Joost is het angstige gedrag van zijn tante Jolanda spuugzat en heeft dan ook besloten om actie te ondernemen. De 55-jarige Jolanda zal iets aan haar rijdkunsten moeten veranderen. Dat is overigens iets wat de angsthaas zelf ook goed inziet.

“Mijn probleem met autorijden op dit moment is dat ik het andere wegverkeer gewoon heel erg eng vind. Wat ik wil, is dat ik gewoon zonder angst in de auto stap. Samen met mijn kleindochter. Dat lijkt me echt fantastisch om te doen”, zo sprak Jolanda zich uit. Jolanda zal in De Slechtste Chauffeur van Nederland dan ook verbetering moeten tonen.

Jolanda in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Met haar huidige rijdgedrag is Jolanda een gevaar op de weg en dat kan zo niet langer, moet ook neefje Joost gedacht hebben toen hij zijn tante opgaf voor het programma. Mocht Jolanda geen verbetering tonen, dan ziet ze niet alleen haar rijbewijs in rook opgaan. De makers van het programma hebben voor dit jaar ook besloten dat de auto van de allerslechtste deelnemer verwoest gaat worden door een tank.

Joost is er overigens om zijn tante de nodige tips te geven terwijl ze autorijdt, maar al in de eerste aflevering vinden de andere kandidaten dat het neefje daar niet heel erg geschikt voor is. “Jij geeft ook slechte aanwijzingen”, vertelde Patricia van deelnemer Henk aan Joost. Deze jongeman heeft inmiddels zijn eigen Facebook-pagina: Joost Bekend van TV.

De andere deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017 zijn Juliette en Hans, Nicole en Dominique, Marsha en Angelo, Emese en Ferry, Henk door Patricia en Tireilly door Cora.