Sterren op TV
Jolanda Hotter Than My Daughter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 28 juni 2017

Jolanda en Kamla in Hotter Than My Daughter

Jolanda en Kamla zijn te zien in Hotter Than My Daughter. De dochters van beide dames waren de kledingkeuze van hun moeders helemaal zat en besloten de hulp van Gordon in te roepen. Slaagt hij erin om Jolanda ervan te overtuigen geen Feyenoord kleding meer te dragen en weet hij Kamla zover te krijgen om zich minder gewaagd te kleden? Je ziet het op donderdag 29 juni in Hotter Than My Daughter.

Jolanda in Hotter Than My Daughter

Jolanda uit Boven-Leeuwen laat in Hotter Than My Daughter zien dat ze zo haar eigen kledingstijl er op na houdt. In Hotter Than My Daughter zien we dat ze niets anders dan Feyenoord kleding draagt. De zestienjarige Corina heeft het helemaal gehad met de kledingkeuze van haar moeder en vindt dat het tijd wordt dat ze zich normaal gaat kleden. “Ik sta bekend als de dochter van de Feyenoord-moeder, op school, hier in het dorp, overal eigenlijk wel een beetje.” De 45-jarige Jolanda ademt Feyenoord. Ze draagt niet alleen kleding van de club, maar ook haar hele huis en zelfs haar auto staat er vol mee.

“Ze loopt altijd in Feyenoord-shirts of jassen. Ik kom toch liever thuis uit school in een neutraal, rustige woonkamer dan in een Feyenoord-paradijs.” In het huis van Jolanda is zelfs een complete Feyenoord-kamer aanwezig met een heuse collectie artikelen. Zelfs voor ouderavonden blijft de Feyenoord-kleding niet in de kast hangen. “Na de vakantie ga ik naar een nieuwe school en daar wil ik gewoon mezelf zijn, zonder een stempel.” Het liefst hoopt moeder ook komend seizoen weer over de nieuwste Feyenoord-shirts te beschikken, maar dat zit er even niet in nu haar dochter gaat studeren aan het MBO.

Kamla opgegeven door Yoshida

Kamla is de tweede moeder in Hotter Than My Daughter aflevering zeven. Yoshida schaamt zich zelfs voor haar ‘Bollywood’ moeder. “Als ik met mijn moeder naar de stad ga, dan lopen wij en dan zitten ze haar helemaal na te kijken. Soms draagt ze kleding en dan denk ik: Hoe kom je daarbij?” Moeder Kamla maakt zich niet druk. “Ik mag er gewoon zijn.” Vooral het feit dat de kleding van haar moeder zo strak zit, vindt Yoshida hartstikke vervelend. Slaagt Gordon erin om moeder Kamla te veranderen, zodat Yoshida weer met plezier naast haar moeder wil lopen?