Sterren op TV
John Saskia Ik Vertrek Spanje

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

John en Saskia in Ik Vertrek naar La Azohia in Spanje

John Welmers en Saskia Hendriks doen mee aan Ik Vertrek. De twee hadden het in Nederland niet heel verkeerd, maar wilden er nu alles aan doen om van hun hobby hun beroep te maken en afscheid nemen van de kou in Nederland. De twee hebben dan ook gekozen voor een avontuur in Spanje. In Ik Vertrek zien we hoe John en Saskia het doen in de Spaanse zon.

John en Saskia in Ik Vertrek naar Spanje

John Welmers en Saskia Hendriks doen mee aan Ik Vertrek. Ze laten Nederland achter zich om een nieuwe carrière op te bouwen in Spanje. De vijftigjarige John was in Nederland werkzaam als Proces Controller en zijn vrouw Saskia als communicatieadviseur. John en Saskia werkten negen maanden van het jaar keihard om vrij te kunnen regelen in de overige drie maanden. Die gebruikten de camperaars dan om rond te trekken door Europa.

Een prima leven, maar de twee zouden nog liever hun beroep maken van hun hobby en dus besluiten ze hun huis in Deventer van de hand te doen en alles op te pakken om met de camper en kat Streep op stap te gaan. Lang dachten ze dat ze in Frankrijk of Zwitserland terecht zouden komen. Ze komen echter in Spanje terecht, waar ze bij La Azohia een geschikte campercamping denken te vinden. Het blijkt echter aardig lastig te zijn om een campercampingvergunning te krijgen en ook het feit dat er veel gratis camperplekken zijn, helpt niet echt mee. Het is de vraag hoe John en Saskia zich redden in Ik Vertrek.

Hoe is het nu met John en Saskia?

John en Saskia zijn inmiddels de trotse eigenaar van SenS Sleep bij Los Llanos de Perín. Ze hebben daar een huis gekocht met een terrein waar een oude tennisbaan was. Dat moet nu dienst gaan doen als de ideale campercampingplek. Volgens John en Saskia is het een geweldige plek met een tuin vol fruitbomen en veel ruimte om lekker te wandelen en te fietsen. De eerste gasten zijn inmiddels alweer een tijdje terug geweest en het gaat prima met John en Saskia.

SenS Sleep van John en Saskia uit Ik Vertrek is te volgen via Facebook.

De afgelopen weken in Ik Vertrek:
Marian en Mike naar Frankrijk
Michel en Sibel naar Frankrijk
Loes en Bart van Iersel naar Frankrijk
Hans en Karin naar Bonaire