Sterren op TV
Johan Niki Uitstel van Executie

Johan en Niki in Uitstel van Executie

Johan en Niki doen mee aan Uitstel van Executie. Lange tijd ziet het leven er rooskleurig uit voor het stel. Vijf jaar geleden ging het echter mis. Toen Niki, zwanger van hun tweede kindje, en Johan net hadden besloten te verhuizen naar een ruimere woning in Voorschoten, werd Johan arbeidsongeschikt verklaard. De verzekering weigerde geld uit te keren, terwijl de rekeningen gewoon blijven komen. Martijn Krabbé schiet de twee te hulp in Uitstel van Executie.

Johan en Niki in Uitstel van Executie

Johan en Niki uit Uitstel van Executie hebben het prima voor elkaar in hun flatje in Leiden. Tot het moment dat Niki in verwachting is van haar tweede kindje met Johan en ze besluiten te vertrekken naar een ruimere woning in Voorschoten. Iets wat prima kan, gezien de twee financieel gezond zijn en allebei een goede baan hebben.

Wat ze dan nog niet weten, is dat Johan kort daarna arbeidsongeschikt wordt verklaard vanwege een hernia en de verzekering geen cent uitkeert. Een zeer slechte timing voor de twee, die op dat moment net twee huizen op hun naam hebben staan. De hoge lening zorgt er dan ook voor dat de ene na de andere rekening binnenkomt.

Krabbé helpt Johan en Niki

Martijn Krabbé schiet Johan en Niki te hulp op het moment dat de twee dreigen hun woning in Voorschoten te verliezen. Het was Niki die de brief schreef. “Het is begonnen in 2012. Wij woonden toen in een flat en toen dachten we toch: We gaan verder en we gaan naar een eengezinswoning.” Tijdens de crisis kozen de twee voor een huis, maar daardoor ging het niet eens mis.

Het was de hernia die het gezin parten speelde. “Daarna is in principe alles misgegaan met het financiële gebeuren.” De verzekering wilde echter niets uitkeren, omdat Johan eerder al eens naar de huisarts was gegaan voor zijn rug. Die concludeerde toen echter dat er niets aan de hand was. Martijn Krabbé heeft de twee uit de brand geholpen.

De afgelopen weken in Uitstel van Executie:
Judith en dochter Stephanie