Sterren op TV
Johan en Joke in vtwonen verbouwen of verhuizen

Johan en Joke uit Veenendaal in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Johan en Joke uit Veenendaal doen mee aan vtwonen: verbouwen of verhuizen. Het stel is de trotse eigenaar van een rijtjeshuis in Veenendaal, maar inmiddels moet er toch wat veranderen om de plek echt naar wens te houden. De grote vraag die heerst of de twee kiezen voor een verbouwing of voor een verhuizing. Als het aan Joke ligt, vertrekken ze snel naar een nieuwe woning. Maar Johan heeft nog hoop.

Johan en Joke in vtwonen: verbouwen of verhuizen

Johan en Joke doen mee aan vtwonen: verbouwen of verhuizen. De twee wonen al vijftien jaar in dezelfde woning in Veenendaal. Ideaal aan het huis waarin ze nu wonen, is dat ze op loopafstand eenvoudig aan de slag kunnen met sporten. Johan ziet het dan ook niet zo zitten om te verhuizen, terwijl Joke er eigenlijk al lang over uit is en het liefst weg wil uit de woning.

Stylist Frans is opgetrommeld om Johan en Joke een handje te helpen. Er moet aardig wat gebeuren willen de twee weer gelukkig zijn in hun woning. Zo vinden ze de indeling van de benedenverdieping niet fijn. Een halve muur zorgt ervoor dat de ruimte flink wordt beperkt. Ook is de keuken nogal een ding. Daar is onder meer het keukenblok te laag. Of de twee kiezen voor verbouwen of verhuizen, zien we in vtwonen: verbouwen of verhuizen.

Meer vtwonen
Joost en Janneke in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Loek en Loekie in vtwonen: zelf aan de slag
Rik en Tamara in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Kylie en Jelmer in vtwonen: zelf aan de slag
Deborah en Wouter in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Rachida en Steven in vtwonen: zelf aan de slag
Maarten, Elise en Kai in vtwonen: verbouwen of verhuizen
Wendy en Quincy in vtwonen: zelf aan de slag
Merel en Pieter uit Aalsmeer in vtwonen: verbouwen of verhuizen