Sterren op TV

Heeft Johan Goossens uit Wie is de Mol een vriendin?

Johan Goossens heeft geen vriendin. De cabaretier, schrijver, voormalig docent en deelnemer aan Wie is de Mol? 2020 is derhalve nog vrijgezel, en op zoek naar de ware liefde.

Johan Goossens heeft geen vriendin

Johan Goossens is in 1982 geboren in Sprang-Capelle (Waalwijk), in Noord-Brabant. Hij werkte een tijdje als docent, en gebruikte dat ook in zijn werk als cabaretier en schrijver door anekdotes op te halen uit zijn tijd voor de klas. Ook zijn seksleven komt veel ter sprake in shows en teksten.

In 2006 pakte Johan Goossens de prijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, later maakte hij ook nog een show over het land Ghana, waar hij een tijdje vrijwilligerswerk heeft gedaan.

Johan Goossens cabaretier en schrijver

Verder pakte hij zijn creatieve pen er bij voor columns in de Trouw en Het Parool. Teksten daaruit samengebundeld leverde het boek ‘Wie heeft er wél een boek bij zich?’, verwijzend naar zijn tijd als docent, op.

Johan Goossens is ook op tv te zien geweest, met rollen in Jules de Corte? Zo kende ik hem niet, Sinterklaas & Pakjesboot 13 en Onderweg naar Morgen.

Johan Goossens in Wie is de Mol?

In 2015 was hij bovendien te zien in Koefnoen en in De Slimste Mens. In 2020 gaan we hem aan het werk zien in het twintigste seizoen van Wie is de Mol?

Helaas zal er dus nog geen vriendin naast hem op de bank zitten, als Johan Goossens daar de afleveringen van gaat kijken. Wie weet in de nabije toekomst wel!