Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 april 2019

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Joffrey Breeuwer vriend van Adinda Kennedy

Joffrey Breeuwer is de vriend van Adinda Kennedy, model en verslaggeefster van PowNed. Ze zijn inmiddels een half jaar samen en stapelgek op elkaar.

Joffrey Breeuwer vriend Adinda Kennedy

Joffrey, de vriend van Adinda Kennedy, is geboren in Zaanstad, maar woont al een tijdje in hoofdstad Amsterdam. Hij werkt als freelance geluidsman, maar het liefst bestijgt de goed bebaarde man zijn Harley Davidson Motor. Bij voorkeur met zijn vriendin Adinda achterop. Twee echte motormuizen, dus. Op zijn Instagram wemelt het van de hilarische foto’s. Humor heeft Joffrey zeker, dat staat vast!

Adinda kwam voor het eerst op televisie als deelneemster van Benelux’ Next Top Model, in 2009. Ze viel tamelijk snel af, maar herpakte zich en is inmiddels een graag geziene verschijning voor voornamelijk PowNed.

Adinda Kennedy verslaggeefster PowNed

Bovendien timmert Adinda behoorlijk aan de weg als model: eerst voor het bureau Perfect Model, maar inmiddels al bijna drie jaar namens het Fifth Avenue Model Management en Euromodel. Haar ‘handelsmerk’ in de modellenwereld zijn haar sproeten, zo vertelde Adinda al eens aan Vrouw: “Vroeger was ik geen groot fan van mijn sproetjes. Ik probeerde ze niet te verbergen, maar merkte wel dat het mij ‘anders’ maakte. Gepest werd ik niet, gelukkig maar, want dat hoor je best vaak. Ik was (en ben) een rare combi: een erge redhead ben ik niet, meer ‘strawberry blonde’. En ik word zomers wel lekker bruin, dus niet bleek met sproetjes.”

Vriend Joffrey dolblij met Adinda

“Ook zitten ze niet over mijn hele lijf, maar alleen op mijn gezicht. Daar ben ik eerlijk gezegd wel blij mee! Ik werk als model en merk dat mijn sproeten worden gezien als mijn handelsmerk: Adinda de sproetenkop. Ik vind het soms wel vervelend dat mensen mij daardoor snel in een ‘schattig’-hokje plaatsen: ik wil niet schattig zijn, maar stoer! Dat beeld probeer ik met wat piercings in m’n oren en veel zwart om een beetje te compenseren”, lacht ze.

Vriend Joffrey van Adinda mag dus in zijn handjes knijpen met zijn vriendin, en dat laat hij ook regelmatig blijken via de sociale media-kanalen. De liefde is nog pril, maar nu al erg sterk!

https://www.instagram.com/p/BvWwIROhSHb/