Sterren op TV
Joey Ferre Carlos Ramirez GTST

Joey Ferre is Carlos Ramirez in GTST

Joey Ferre is Carlos Ramirez in GTST. Het is voor Ferre zeker niet de eerste keer dat hij als acteur te zien is. Joey Ferre was eerder al in meerdere films te zien en kwam ook regelmatig in het theater voorbij. Nu heeft hij met Goede Tijden, Slechte Tijden een nieuwe rol te pakken.

Joey Ferre is Carlos Ramirez in GTST

Joey Ferre is Carlos Ramirez in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur heeft een rol te pakken als Spaanse wijnhandelaar en gaat de vrouwen in Meerdijk flink bezighouden. Zo zou hij al vanaf het eerste moment zorgen voor spanning, romantiek en actie. Dat belooft dan ook alweer veel goeds voor het nieuwe seizoen van GTST.

Joey is één van de acteurs die eerder al te zien was in Nieuwe Tijden en nu de overstap maakt naar GTST. In Nieuwe Tijden, de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden, vertolkte hij de rol van Orlando.

Joey Ferre als acteur

Joey Ferre timmert al een tijdje aan zijn acteercarrière. Eind 2011 was hij te zien in Sunday Night Fever, waar gezocht werd naar iemand die de hoofdrol van Tony Manero kon vertolken. Ferre won het programma en was in 2012 te zien in het theater.

Een jaar later was hij met zijn eigen Joey’s Bar te zien in Carlo & Irene: Life4You. Ook had hij rollen in verschillende musicals, waaronder Waarom mannen seks willen en vrouwen leifde, Grease en The Full Monty. Ook is Joey Ferre actief als DJ.

Joey Ferre is te volgen via Instagram en Facebook.