Sterren op TV
Joey doet mee aan Ex On The Beach Double Dutch 2023

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 19 april 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Joey in Ex On The Beach Double Dutch 2023

De gespierde en getatoeëerde Joey is één van de originals die meedoet aan ‘Ex On The Beach Double Dutch seizoen 9’. Joey, die elke dag in de sportschool te vinden is, is goed bevriend met Elias Giannoccaro. De jonge Joey geniet volop van het leven, elk weekend is hij in de club te vinden. Ook gaat hij graag met zijn vrienden op vakantie. 

Joey is één van de originals
© Instagram

Inhoudsopgave

Joey is één van de originals 

De Amsterdamse Joey is één van de acht original die meedoet aan seizoen 9 van realityserie ‘Ex On The Beach Double Dutch’. In de club hoeft hij weinig moeite te doen om een dame te versieren. De meeste vrouwen kopen op zijn foute uitstraling af. We kijken er dus niet van op dat Joey tientallen exen heeft.
We verwachten dat Ex On The Beach-deelnemer Joey samen met Janey en Dylan van der Wal één van de smaakmakers van dit seizoen gaat worden.

Seks met Ellen

Ellen, was in de eerste aflevering van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ al direct gecharmeerd van deze gespierde man. De eerste nacht in de prachtige villa hadden Ellen en Joey al seks. Uiteindelijk, kapte Joey het af.

Hij dacht namelijk dat Ellen verliefd op hem werd. Toen Ellen haar ex Maxim het strand op kwam lopen, richtte zij haar ogen op haar ex.

@joeyceti #for #you #page #joeyceti #fyp #viral #eotbdd #exonthebeachdoubledutch ♬ ZIN IN DE ZOMER MAN KRAANTJE PAPPIE X ROLF SANCHEZ – BIZZEY BROOKS

Zijn ex Cinta

In de tweede aflevering van Ex On The Beach Double Dutch kwam Joey’s ex Cinta het strand oplopen. Het stel had één keer samen het bed gedeeld.

Toen ze op het eiland kwam, vertelde ze direct dat Joey het maar 2 minuten volhield. Nadat het stel seks had, ging hij direct weer weg. Zijn vriend stond namelijk op hem te wachten. Cinta, kwam niet voor Joey het strand oplopen, ze had meer interesse in Marc-Junior.

Megan en Joey
© Instagram

Geslachtsgemeenschap met de nieuwe ex

Toen Megan het strand op kwam lopen als de ex van Dylan, wist Joey het zeker: deze prachtige dame moet ik hebben. Hij mocht ook op date met Megan, hier gooide hij direct zijn charmes in de strijd. Op de eerste date werd er uiteraard gezoend, ook hebben ze het bed gedeeld.