Sterren op TV
Joep Kenia Veel Liefs Uit Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Joep uit Kenia in Veel Liefs uit Holland

Joep uit Kenia is te zien in Veel Liefs uit Holland. Joep is 45 jaar oud en geniet al veertien jaar van het leven als expat. Met zijn drie kinderen is Joep meer dan gelukkig in Nairobi, Kenia, maar er ontbreekt nog wat. Dolgraag zou Joep zijn leven delen met een leuke vriendin aan zijn zijde.

Joep in Veel Liefs uit Holland

Joep uit Kenia is te zien in Veel Liefs uit Holland. Dat Joep ooit als expat zou vertrekken, is niet heel verrassend. Dat heeft hij er namelijk met de paplepel ingegoten gekregen. Joep werd zelf tenslotte ook geboren in West-Afrika. Hij is de zoon van ontwikkelingswerkers.

In Nederland is Joep echter opgegroeid en heeft hij zijn studie gevolgd. Eenmaal klaar met zijn studie, wist hij echter al gauw wat hem te doen stond. Hij koos voor een terugkeer naar Afrika. Daar kwam hij eerst in Zimbabwe en Nigeria terecht en nu al meer dan tien jaar in Kenia.

Joep zoekt vriendin

Joep, die we kunnen zien als een vriendelijke, openhartige, eerlijk en gedreven man, zoekt naar een leuke vriendin. Hij heeft een zeer zware tijd achter de rug. Zijn vrouw is namelijk op 34-jarige leeftijd overleden aan kanker waarna Joep alleen achterbleef.

Hij zoekt nu naar een leuke vriendin waarmee hij op safari kan gaan. Veel eisen heeft hij niet, behalve dat ze Christelijk moet zijn. Verder wil hij gewoon iemand die zichzelf is. “Ik zoek echt een soulmate. Iemand waarmee ik een toekomst kan bouwen.”