Sterren op TV
Joep Frankrijk Veel Liefs uit Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Joep uit Frankrijk in Veel Liefs uit Holland

Joep uit Frankrijk doet mee aan Veel Liefs uit Holland. Nog maar een jaar geleden koos hij ervoor om Nederland achter zich te laten en te vertrekken naar Frankrijk. Daar is hij nu al aardig gelukkig, maar hij is er nog niet in geslaagd om een vrouw aan de haak te slaan. Hij hoopt nu een leuke Nederlandse vrouw naar Frankrijk te kunnen halen.

Joep in Veel Liefs uit Holland

Joep doet mee aan Veel Liefs uit Holland. Joep woont sinds een jaar in Frankrijk. Joep kwam op het idee om naar de Bourgogne te vertrekken toen een vriend van hem met het idee kwam om in Frankrijk een restaurant te beginnen met eten van over de hele wereld. Alhoewel Joep maar al te graag een succes wilde maken van het restaurant, is dat helaas niet gelukt.

Joep zal nu dan ook aan de slag moeten met iets nieuws om aan zijn geld te komen. Joep is echter niet het type die zich snel gewonnen geeft en dus heeft hij zich inmiddels op een ander idee gericht om alsnog een succesvol bestaan in Frankrijk op te kunnen bouwen. Het oog van Joep is gevallen op een camping.

Joep op zoek naar vriendin

Joep is weliswaar dolgelukkig in Frankrijk, hij vindt het nu toch ook wel tijd worden voor een vriendin. Daarom doet hij ook mee aan Veel Liefs uit Holland. In het programma is Joep op zoek naar een ‘blijvertje’. Een vrouw waarmee hij echt iets kan opbouwen. Trouwen hoeft van Joep niet per se, maar hij zou wel graag kinderen willen.

Wat Joep wel erg belangrijk vindt, is dat zijn toekomstige vrouw goed om kan gaan met zijn hond. Verder heeft Joep niet veel eisen, als ze maar Nederlands is. “Ik heb in mijn vorige relatie gemerkt dat het wel een stuk moeilijker kan zijn als iemand een andere cultuur heeft en een andere taal spreekt.” Qua uiterlijk heeft hij geen ideale partner. Het zou wel fijn zijn als ze kan klussen.