Sterren op TV

Joëlle de dochter van Richard Witschge in Expeditie Robinson

Laatst geupdate 24th december, 2022 op 09:21 am

Joëlle Witschge is toegevoegd aan het deelnemersveld van Expeditie Robinson 2017. Lang bleef haar deelname geheim, maar samen met haar vader Richard Witschge reisde ze af naar een onbewoond eiland op de Filipijnen. Ook voor haar deelname aan Expeditie Robinson genoot Joëlle Witschge al de nodige bekendheid. Zo had ze meerdere bekende vriendjes en is ze model.

Joëlle Witschge met haar vader in Expeditie Robinson

Joëlle en Richard Witschge zijn de eerste dochter en vader die op hetzelfde moment meedoen aan Expeditie Robinson. Tijdens dit achttiende seizoen deed ook Imke mee, terwijl haar moeder jaren geleden ook te zien was in ER, maar de deelname van Joëlle en Richard aan Expeditie Robinson is uniek. De grote vraag voor de kijker is natuurlijk hoe de relatie tussen vader en dochter stand zal houden op het eiland.

Natuurlijk mag je verwachten dat zij elkaar zullen steunen, maar er komt mogelijk ook een moment dat er egocentrisch gedacht moet worden. Toch gaf Joëlle Witschge in het Algemeen Dagblad aan dat haar band met vader Richard niet kan breken. “Dat zou nooit kunnen gebeuren. Hij is mijn beste vriend.”

Lees ook: Alle Expeditie Robinson deelnemers

Joëlle Witschge als fotomodel

Joëlle Witschge is tevens bekend als fotomodel. Vanwege haar werk als model was ze al eens eerder te zien op televisie, bijvoorbeeld in The Modelhouse TV. Joëlle werd geboren in Barcelona in het jaar 1991. Tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson was Joëlle dus 26 jaar oud. Ze groeide vooral op in het buitenland, omdat haar vader in haar jonge jaren nog profvoetballer was. Al snel ontpopte de dochter van Richard Witschge zich tot fotomodel. Ze won bijna een modellenwedstrijd, maar hield hier wel een modellencontract bij Elite aan over. Inmiddels is ze werkzaam voor een ander modellenbureau.

De vriendjes van Joëlle Witschge

Joëlle Witschge had in het verleden regelmatig bekende vriendjes. De meest bekende is ongetwijfeld Waylon, waarmee Joëlle een tijdje ging. In 2014 en 2015 waren zij een jaar samen, maar uiteindelijk werd er een punt achter de relatie gezet omdat ze te verschillend waren. Inmiddels zouden Joëlle en Waylon weer samen zijn én zouden ze zelfs samen wonen. Joëlle is ingetrokken bij Waylon, die een appartement in Amsterdam-Zuid heeft. Toeval of niet, de vader van Joëlle, Richard, heeft in datzelfde appartementencomplex ook een woning.

Voordat Joëlle een relatie kreeg met Waylon ging zij overigens met Dave Bulthuis. Mogelijk leerde zij hem kennen via contacten van haar vader, want Dave Bulthuis is een voetballer. Op het moment dat het ‘aan’ ging speelde Bulthuis bij FC Utrecht. Na een paar jaar ging de relatie over. Ook gaan er geruchten dat Witschge wel eens gedatet heeft met Johnny de Mol en Timor Steffens.

Volg Joëlle Witschge van Expeditie Robinson op Instagram en Facebook

Expeditie Robinson gemist? Je kunt het hele seizoen kijken via Videoland!