Sterren op TV
Joel Reuser The Next Boy/Girl Band TNBGB

Joel Reuser zorgt voor kippenvel bij The Next Boy/Girl Band

Joel Reuser probeert al jarenlang naam op te bouwen als zanger en zijn deelname bij The Next Boy/Girl Band lijkt deze jongeman daarbij te helpen. In het dagelijks leven blijkt Joel gewoon nog naar school te gaan, maar zijn vrije tijd gebruikt hij dolgraag om achter de microfoon te staan. En daar zijn wij erg blij mee.

Joel Reuser wil in TNBGB

Joel Reuser doet er in 2016 alles aan om een plek te bemachtigen The Next Boy Band tijdens het programma TNBGB. De op 20 februari geboren Joel koos ervoor om de volgende stap te zetten in zijn carrière en zich in te schrijven voor het programma.

In de auditieronde besloot Reuser het nummer To The Water van Matt Simons ten gehore te brengen en dat leverde hem liefst drie groene desks en dus een plek op de hotseat op. Nog voordat Joel, die er natuurlijk ook erg goed uitziet, moest gaan zingen, liet Babette Labeij al weten dat ze hoopte dat Reuser goed kon zingen. Of dat zo is, mogen liefhebbers zelf bepalen door naar onderstaande video te kijken.

Wie is Joel Reuser?

In het dagelijks leven zou je Joel Reuser maar zo op school tegen kunnen komen. Hij begon in 2014 aan een opleiding Marketing en Communicatie op het ROC Tilburg. Ook de woonplaats van Reuser is in die regionen te vinden. Alhoewel hij werd geboren in Lichtenvoorde, is Reuser tegenwoordig namelijk woonachtig in Gendt. Wat betreft bijbaantjes heeft Joel al het één en ander gedaan.

Hij was in het verleden werkzaam bij Express Wear Online BV, bij Albert Heijn en bij Robinhq.com. Tegenwoordig werkt hij bij de Jumbo. Al het om voetbal gaat, dan heeft deze sportliefhebber ook een duidelijke voorkeur. Vitesse is zijn club. Mocht je Joel Reuser niet aan het werk zien en niet op het ROC in Limburg, dan zou je hem als zanger kunnen treffen. Op YouTube staat onder andere een videoclip van Joel waarin hij het liedje The Family Tree van Venice zingt.

Joel Reuser is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.