Sterren op TV
Joel de Tombe Mark Nieuwe Tijden Idols

Joël de Tombe als Mark in Nieuwe Tijden

Joël de Tombe is Mark in Nieuwe Tijden. Deze blonde acteur gaat de band tussen Moon van Panhuys en Tiffy Koster eens flink overhoop gooien. Zijn rol in Nieuwe Tijden is niet de eerste rol die De Tombe tot op heden heeft gekregen. We zagen hem onder andere voorbij komen in Flikken Maastricht. Naast zijn carrière als zanger was De Tombe in het verleden finalist van Idols. Later was hij als initiator ook belangrijk bij de documentaire U Kunt Nog Stemmen over de eerst tien finalisten van Idols.

Inhoudsopgave

Joël de Tombe als Mark in Nieuwe Tijden

Joël de Tombe is als Mark één van de nieuwe gezichten in Nieuwe Tijden. De acteur is vanaf het tweede seizoen van de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden te zien als één van de huisgenoten van het studentenhuis in Utrecht.

Hij kruipt in de huid van Mark en gaat vooral de zusjes Moon van Panhuys en Tiffy Koster bezighouden. Het leidt zelfs tot een liefdesdriehoek die voor de nodige problemen kan gaan zorgen in de relatie tussen de twee zussen. Hoe dat precies gaat lopen, zien we vanaf vrijdag 24 februari iedere week op Videoland in het tweede seizoen van Nieuwe Tijden.

Joël de Tombe als acteur

Joël de Tombe heeft met zijn rol in Nieuwe Tijden een vaste rol te pakken. In de afgelopen jaren werkte hij echter ook het ene na het andere tv-klusje af. Voor Flikken Maastricht kroop Joël de Tombe in de huid van Joe Verwaaye.

Ook zagen we hem in onder andere Moordvrouw, StartUp, Fataal, Smeris en De Bende van Oss. Voordat Joël begon aan zijn carrière als acteur, maakte hij echter vooral naam als zanger. Een deelname aan de talentenjacht Idols zorgde ervoor dat de zanger in korte tijd erg bekend werd.

Joël de Tombe als zanger

Joël de Tombe begon zijn carrière dus vooral als zanger. In 1999 kwam hij terecht in de boyband All Of Us. Drie jaar later koos De Tombe voor zijn deelname aan Idols, waar hij het zelfs schopte tot de laatste acht. Sindsdien heeft hij als zanger vanalles gedaan, maar ging hij ook het theater in met de musical Hair. De Tombe was ook van groot belang in de totstandkoming van de documentaire U Kunt Nog Stemmen. Die documentaire ging over de tien eerste finalisten van Idols en deed veel stof opwaaien.

Joël de Tombe is te volgen via Instagram, Twitter en Facebook.