Sterren op TV
Jo-Ann van den Herik Curvy Supermodel

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 februari 2018

Laatst Ge├╝pdatet: 28 december 2022

Jo-Ann van den Herik in Curvy Supermodel

Jo-Ann van den Herik doet mee aan Curvy Supermodel. Jo-Ann is altijd erg onzeker over zichzelf geweest, maar wil nu graag een poging wagen om het ver te schoppen in de modellenwereld. Ze is het nichtje van Gigi en Bella Hadid en ze heeft hen dan ook om tips gevraagd om goed voor de dag te komen in Curvy Supermodel.

Jo-Ann van den Herik in Curvy Supermodel

Jo-Ann van den Herik doet mee aan Curvy Supermodel. Deze jongedame heeft zich lang geschaamd voor haar eigen lichaam, maar daar heeft ze nu geen tijd meer voor. Jo-Ann wil het dolgraag maken als model me een maatje meer en inmiddels timmert ze hard aan de weg om dat te bereiken. Zo doet Jo-Ann uit Kaatsheuvel nu al mee aan Curvy Supermodel, maar dat is nog lang niet alles. Zo sleepte ze onlangs ook een internationaal contract in de wacht bij IMM Europe. Toentertijd vertelde ze al aan RTL Boulevard dat ze nu overal ter wereld aan de slag kan.

Jo-Ann wil echter meer en doet mee aan Curvy Supermodel. “Ik denk dat ik Curvy Supermodel moet worden, omdat ik vroeger super onzeker over mezelf ben geweest. Ik heb vetrolletjes, ik heb een dikke kont en dat zag je niet op de magazinecovers”, vertelde ze al. Ook sprak ze over haar eigen lichaam. “Het mooiste aan mijn lichaam, vind ik mijn taille. Omdat ik een hele smalle taille heb in vergelijking met de rest van mijn lichaam. Het lelijkste vind ik denk ik mijn bovenbenen.”

Jo-Ann nichtje van Gigi en Bella Hadid

Jo-Ann van den Herik heeft met Gigi en Bella Hadid in ieder geval goede voorbeelden. Zij hebben het al gemaakt in de modellenwereld. Volgens de ouders van Jo-Ann wil hun dochter inmiddels niet liever dan ook model worden, alleen dan met een maatje meer. Jo-Ann heeft dan ook al tips gevraagd aan haar nichtjes en die zullen haar ongetwijfeld helpen om goed voor de dag te komen bij Curvy Supermodel.

Jo-Ann van den Herik is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op

Een bericht gedeeld door Joann (@joannvdherik) op