Sterren op TV
Jill Lauren de Robles vriendin Kjeld Nuis

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 januari 2017

Laatst Geüpdatet: 16 augustus 2023

Jill Lauren de Robles vriendin Kjeld Nuis en Miss Nederland

Jill Lauren de Robles is de knappe vriendin van Kjeld Nuis. Met haar schoonheid heeft Jill in de afgelopen jaren al een aardige naam opgebouwd, maar tegenwoordig is ze vooral de vriendin van de talentvolle schaatser. Daarnaast is Jill de moeder van Jax, het eerste kind dat het model kreeg met Nuis.

Jill Lauren de Robles als Miss Nederland

Jill Lauren de Robles beschikt niet alleen over een prachtige naam, maar ook haar uiterlijk is iets dat opvalt. Zo werd ze in 2011 verkozen tot Miss Drenthe en tot Miss Nederland. Jill is overigens afkomstig uit Emmen en heeft één zus. Net als haar vriend Kjeld, is Jill al van jongs af aan dol op sporten.

Voetbal, turnen en paardrijden: het maakt voor deze dame helemaal niets uit. Al verloor ze haar hart toch vooral aan het laatste: paardrijden. De Robles beschikt ook nog eens over een goed stel hersenen. Ze studeert voor pedagogische wetenschapper. Met modellenwerk is Jill niet echt meer bezig

Jill Lauren de Robles en Kjeld Nuis

Jill Lauren de Robles en Kjeld Nuis zijn dolgelukkig samen en dat is niet sinds kort het geval. Sinds medio 2014 zijn Kjeld en Jill een setje. Daarvoor moest Nuis het echter wel nog even uitmaken met Brecht Kramer, het zusje van Sven Kramer, met wie hij daarvoor een relatie had. “Ik zag Jill voor het eerst op een festival. Tussen honderden mensen zag ik haar staan en toen dacht ik meteen ‘wat een leuk meisje’. Het was liefde op het eerste gezicht”, vertelde Kjeld eerder aan RTL Boulevard over de ontmoeting met Jill.

Inmiddels zijn we alweer een aantal jaar verder en zijn Jill en Kjeld nog altijd stapelverliefd op elkaar en ook op de kleine spruit Jax, die op 6 september 2016 werd geboren. Op 26-jarige leeftijd werd Kjeld vader, een bewuste keuze. “We wilden allebei niet oud papa en mama worden. Dus toen we eenmaal die keuze hadden gemaakt, is het snel gegaan”, aldus Nuis, die momenteel samen met Jill volledig geniet van Jax.

Jill Lauren de Robles is te volgen via Instagram en Facebook.