Realityshow

Jietse Strubbe verleider in Temptation Island 2019

Jietse Strubbe verleider Temptation Island 2019

Jietse Strubbe is verleider in Temptation Island 2019. Nog voordat de stelletjes die in 2019 meedoen aan de ultieme relatietest zijn bekendgemaakt, is al duidelijk dat Jietse één van de verleiders is. Hij gaat er alles aan doen om de hoofden van de bezette vrouwen op hol te laten slaan.

Jietse Strubbe verleider Temptation Island 2019

Jietse Strubbe doet mee aan Temptation Island 2019. Deze knappe jongeman is onder meer werkzaam als model en is samen met een vriend de eigenaar van 2Young, een kledinglijn voor jongeren tussen 15 en 25 jaar oud. Jietse is woonachtig in het Belgische Blankenberge en stelde zich al eens voor in het Modellenland Magazine. Jietse omschreef zichzelf als ‘een creatief persoon die op zoek is naar uitdagingen’. Het liefst wil hij in alles uitblinken.

Deze goed afgetrainde jongeman deed in 2014 mee aan zijn eerste modellenwedstrijd genaamd Model Mannequin. Alhoewel hij dat jaar nog niet wist te overtuigen, pakte hij het jaar daarop de hoofdprijs van de wedstrijd. Sindsdien wil Jietse alleen maar meer en droomt hij ervan om door te breken als internationaal model. In 2019 is Jietse Strubbe als verleider te zien in Temptation Island. Deze hunk is bevriend met Joshua, die in 2018 meedeed aan TI.

Jietse Strubbe is te volgen via Instagram en Facebook.