Sterren op TV
Jessie van de Graaf Utopia

Auteur: Senna Reimink

Datum: 8 april 2016

Laatst Geüpdatet: 8 april 2016

Jessie van de Graaf, de nieuwste Utopia-inwoner

Utopia heeft sinds kort een nieuwe inwoner: Jessie van de Graaf. De hunk behoort met zijn 24 jaar tot de jongste deelnemers aan het televisie-programma en hoopt met zijn kennis en acties een bijdrage te kunnen leveren. De nieuwste bewoner van Utopia blijkt single te zijn.

Het werk van Jessie van de Graaf

Jessie werd in 1991 in Amsterdam geboren, maar verhuisde op zijn tiende naar het Groningse vestingdorp Bourtange. Daar woont hij nu nog altijd. De inmiddels 24-jarige Jessie was in het verleden de eigenaar van het incasso-bureau Nova Incasso. De ondernemer koos er eind vorig jaar voor om zijn aandelen van dat bedrijf van de hand te doen. In tussentijd was hij al een nieuw bedrijf begonnen: Nova Sport Agency, een bedrijf waarmee hij de carrière van voetballers in goede banen wil leiden.

Het voetbalbedrijf dat Jessie heeft opgericht is in samenwerking met Karel Feeburg. Aangezien de ondernemer in het verleden zelf ook op hoog niveau heeft gevoetbald, kan hij de spelers de juiste begeleiding geven. Volgens zijn Linked In-pagina heeft Van der Graaf overigens gestudeerd aan het Johan Cruyff College in Groningen. Op de website van FC Emmen duikt zijn naam op in een wedstrijdverslag.

Jessie van der Graaf wil in Utopia sporten

Jessie van de Graaf heeft in het verleden dus veel gevoetbald, maar is in de laatste jaren vooral fan geworden van de sport golf. Alhoewel hij wegens zijn bestaan als ondernemer wat minder tijd had om een balletje te slaan, heeft hij die hobby onlangs weer opgepakt.

Bij het voorstellen in Utopia liet Jessie daarnaast weten dat hij niet vaak naar de sportschool gaat. Daar moet de komende tijd verandering in komen. In het populaire programma wil Van der Graaf een golfbaan aanleggen en golflessen geven. Sporten in Utopia, dat is waar Jessie voor wil zorgen.

Jessie van der Graaf van Utopia is ook te vinden op Instagram.