Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 september 2015

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Jessie Jazz Vuijk als Miss Nederland in Expeditie Robinson

Jessie Jazz Vuijk mag zich een jaar lang Miss Nederland noemen. Zij nam in september het stokje (kroontje) over van Tatjana Maul en Yasmin Verheijen. Tatjana en Yasmin werden vorig jaar gekroond tot Miss Nederland World en Miss Nederland Universe. Jessie Jazz Vuijk is het lekker allebei! Saillant detail, Yasmin Verheijen is een goede vriendin van Jessie Jazz Vuijk!

Sterren Springen

Twintig jaar is ze pas, Jessie Jazz Vuijk, maar de wereld ligt nu dus al aan haar voeten. Door haar titel als Miss Nederland heeft ze nu ook de kans om wereldwijd door te breken. Als Miss Nederland mag Jessie Jazz Vuijk ook opdraven op de Miss World 2015 Contest op 19 december 2015 en begin 2016 bij de Miss Universe Contest. Mogelijk is Jessie JAzz Vuijk wel de nieuwe Doutzen Kroes, wie zal het zeggen? Aan haar uiterlijk zal het in ieder geval niet liggen. Pas twintig jaar, maar nu al een lust voor het oog! Natuurlijk was er voor Jessie Jazz Vuijk ook een leven vóór de Miss Nederland-verkiezing, toen ze nog normaal over straat kon.

Inhoudsopgave

Jessie Jazz Vuijk in Expeditie Robinson

Jessie Jazz Vuijk kon in 2016 toegevoegd worden aan het lijstje Expeditie Robinson deelnemers met een achtergrond in de modellenwereld. Eerder ging bijvoorbeeld Zimra Geurts haar al voor. Voor ze de reis naar de Filipijnen maakte voor haar deelname aan Expeditie Robinson kon ze tips krijgen van Tim Douwsma. In 2015 nam de hunk deel aan het televisieprogramma. Vlak voor Jessie Jazz op het vliegtuig stapte sprong de vonk over. Op internet gingen al enige tijd geruchten, maar nadat het model was teruggekeerd van Expeditie Robinson bevestigde Jessie Jazz Vuijk dat ze een relatie heeft met Tim Douwsma. Volgens het management van Tim waren de smoorverliefd op elkaar. Toen Jessie Jazz Vuijk eenmaal terug was van Expeditie Robinson heeft ze dan veel tijd doorgebracht met haar vriend.

Jessie Jazz Vuijk voor de Miss Nederland-verkiezing

Natuurlijk was er voor Jessie Jazz Vuijk ook een leven vóór de Miss Nederland-verkiezing, toen ze nog normaal over straat kon. Nouja, normaal… Door de schoonheid van Jessie Jazz wordt ze ongetwijfeld met flinke regelmaat nagestaard. Anyway, ze ging in Pijnacker naar de middelbare school en zodra ze daar haar diploma had behaald druppelden de eerste opdrachten als model binnen. Toen al. Ze was pas zeventien, maar timmerde stevig aan de weg. Jessie Jazz Vuijk kreeg de kans om drie maanden in Istanbul modellenwerk te doen en dat avontuur maakte haar volwassen.

Na Istanbul besloot de inmiddels in Amsterdam wonende blondine om een studie op te pakken, mocht het ooit toch ophouden als model. Ze koos voor Event Management en natuurlijk doet ze voor haar opleiding zo veel mogelijk in het kader van haar passie: de modellenwereld. Wat er nu van haar studie terecht gaat komen is nog even afwachten. Omdat Jessie Jazz Vuijk Miss Nederland is geworden zal er voorlopig weinig tijd zijn om de studieboeken in te duiken.

Slapen met een nijlpaard

Ja mannen, indien je het voor elkaar krijgt om het hart van Jessie Jazz Vuijk te veroveren dan moet je er wel genoegen meenemen dat je nooit met haar alleen in bed ligt. Jessie Jazz doet namelijk geen oog dicht als Nellie niet bij haar in bed ligt. Nellie is een grote Nijlpaard knuffel en daar kruipt ze ‘s nachts lekker tegenaan. Daarnaast heeft Jessie Jazz Vuijk nog meer aparte eigenschappen, maar eigenlijk maken deze haar eigenlijk nog leuker! Zo was ze als klein meisje bang voor de reclame van WC-eend en durfde ze nauwelijks meer naar het toilet! Daarnaast is ze gek op zout, ze likt soms zelfs een beetje zout van haar hand (zonder een shotje Tequila)!

Jessie Jazz Vuijk is ook te volgen op Facebook en Instagram

Jessie Jazz Vuijk is ook op Instagram te vinden. Op de Instagram van Jessie Jazz vind je nog meer beeldmateriaal om van te smullen!