Sterren op TV
Jessica Jess Hayes Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 1 januari 2018

Jessica Jess Hayes bekend van Love Island

Jessica Jess Hayes doet mee aan Love Island. In het programma wordt een groep vrijgezelle Britten zes weken lang op Mallorca gevolgd. Het is de bedoeling dat de twaalf jongens en meisjes uiteindelijk liefdeskoppels gaan vormen. Als dat niet lukt, moeten ze weer van het eiland af en lopen ze de hoofdprijs van 50.000 pond mis. Jessica Hayes, ook wel bekend als Jess Hayes, is één van de dames die meedoet aan het programma. Slaagt zij erin om een man te vinden met wie ze het favoriete koppel van de kijkers wordt?

Jessica Jess Hayes in Love Island

Jessica Jess Hayes doet mee aan Love Island. De 22-jarige jongedame uit Oxford wist zichzelf prima voor te stellen tijdens het programma. “Ik ben luidruchtig, wild en een gigantische flirt”, kondigde ze alvast aan. Jessica is het gewend om regelmatig op de foto’s te gaan. Ze is namelijk werkzaam als naaktmodel. “Daarvoor werkte ik bij een bank. Heel wat anders.”

Het is de vraag of ze in Love Island een koppel met iemand kan vormen. Ze weet in ieder geval al wel wat haar type is. “Ik heb altijd fouten mannen. Die zijn zo charmant. Ik heb altijd een paar mannen in mijn macht. Ik krijg wie ik wil. Je moet er altijd wat naast hebben. Ik lok ze met mijn blik. Ogen zeggen alles.” Vrouwen hebben het altijd wat minder op Jessica. “Meiden vinden me ordinair. Dat is gewoon jaloezie. Boeien.”

Hoe is het nu met Jessica Jess Hayes?

De opnames van Love Island werden in 2015 opgenomen, het is dan ook duidelijk dat Jessica Jess Hayes er inmiddels heel anders voor staat. Deze dame werd samen met Max Morley uiteindelijk de winnaar van Love Island 2015. Ze mochten dan ook 50.000 pond in ontvangst nemen.

Lang zijn ze echter niet samen gebleven. Veertig dagen na de finale hebben de twee bekend gemaakt dat het toch niet ging werken met elkaar. Vandaag de dag is Jessica werkzaam als Social Influencer.

Jessica Jess Hayes is te volgen via Instagram en Twitter.