Sterren op TV
Arno de Jong Jessica Ik Vertrek

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Jessica en Arno de Jong in Ik Vertrek naar Frankrijk

Jessica en Arno de Jong zijn bekend van Ik Vertrek. Het stel deed in 2007 mee aan het programma en is inmiddels al meer dan tien jaar gelukkig in Frankrijk. Jessica en Arno vertrokken in 2007 naar Flaine, een ski-dorp in Frankrijk. Zekerheid hadden ze allerminst, maar één ding wisten ze wel zeker: hun bedrijfje AlpAdventures moest en zou slagen.

Jessica en Arno de Jong in Ik Vertrek

Jessica en Arno de Jong waren in 2007 te zien in Ik Vertrek. De twee ruilden Rotterdam in voor Flaine. Wat ze daar wilden gaan doen? Een eigen bedrijfje opstarten onder de naam AlpAdventures waarmee het de bedoeling was om sneeuwtrips aan de man te brengen. Zo konden ze niet alleen anderen gelukkig maken, maar ook zelf genieten van de bergen.

Toch blijkt de overstap naar Flaine een grote te zijn en blijkt het geluk op papier toch heel anders dan in het echte leven. Jessica voelt zich tenslotte niet echt thuis en het lukt Arno niet om lucratieve deals te sluiten. Ook komen ze er al snel achter dat Flaine buiten het hoogseizoen niet echt interessant blijkt te zijn. De grote vraag is dan ook hoe het de twee is vergaan.

Hoe is het nu met Jessica en Arno de Jong?

Hoe is het nu met Jessica en Arno de Jong uit Ik Vertrek? De twee zijn nu tien jaar verder en gingen recent het gesprek aan met Anton Magazine. De twee wonen in Samoëns en hebben het best weleens moeilijk gehad in Frankrijk. Toch zijn ze blij dat ze nooit hebben opgegeven en dat AlpAdventures inmiddels serieuze vormen aanneemt. “Het zijn roerige tijden met veel ontwikkelingen! Met AlpAdventures gaan we terug naar de kern, namelijk het organiseren van avontuurlijk belevenissen. Ik ben sinds een paar jaar sneeuwschoen-, bergwandel- en mountainbikegids en neem dus mijn gasten mee op pad in de bergen.”

“Jessica heeft haar bedrijf als ‘chef a domicile’ gestart en zorgt voor de inwendige mens. In combinatie met onze rijke kennis van de omgeving en de vele contacten met accommodaties en aanbieders van berg-activiteiten, kunnen we onze groepen een onvergetelijke AlpAdventures aanbieden, off the beaten track”, aldus Arno. In de Follow Up van Ik Vertrek wordt ongetwijfeld nog meer bekend over de huidige situatie van Jessica en Arno.

Jessica en Arno de Jong volg je op Facebook via AlpAdventures.