Sterren op TV
mariana-verkerk-150x150-1-150x150

Jerry Joseph man van Mariana Verkerk

Jerry Joseph is de man van Mariana Verkerk, Nederlands-Amerikaans model, catwalk-coach en televisiepersoonlijkheid. Ze is tevens te zien als kandidaat in Expeditie Robinson 2019.

Jerry Joseph man Mariana Verkerk

Jerry Joseph is een Amerikaan en heeft samen met Mariana Verkerk een zoon genaamd Willem. Dat Jerry zijn vrouw Mariana tegen het lijf liep is niet geheel onlogisch, want hoewel ze in Schiedam is geboren en getogen, woont ze al jarenlang in de Verenigde Staten.

Ze bezit daar een enorm luxe appartement in New York, dat ze voor een deelname aan het tv-programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS eens tijdelijk verruilde voor de nietige woning van cultheld Nel Veerkamp.

Man Jerry Joseph studeerde in New York op de George Washington High School en is tegenwoordig eigenaar van de restaurantketen Jerry’s Restaurant. Verder houdt hij van tennissen en bezoekt hij graag muziekconcerten. Bij voorkeur samen met vrouw Mariana Verkerk, natuurlijk.

Mariana Verkerk jurylid Holland’s Next Top Model

Mariana Verkerk werkt in de absolute top van de modellenwereld als catwalk-coach. Ze was dan ook jurylid in onder anderen  Scandinavia’s Next Top Model, Norway’s Next Top Model, Benelux’ Next Top Model en Holland’s Next Top Model.

Ze heeft al gewerkt met grote namen als Naomi Campbell, Kate Moss en Tyra Banks. Niet gek dus dat haar man Jerry Joseph apetrots op haar is.

Lees ook: Ramanda bekend van Holland’s Next Top Model

Mariana Verkerk in Expeditie Robinson 2019

Marian Verkerk is verder één van de kandidaten in Expeditie Robinson 2019. Ze gaat haar schitterende appartement in hartje New York dit keer dus verruilen voor het overleven op een onbewoond eiland.

Even geen luxe, honderden outfits en topmodellen om haar heen. En, misschien nog wel het ergste, even geen manlief Jerry Joseph!

© Instagram