Sterren op TV
Jeronimo DaSilva The Next Boy Girl Band TNBGB

Jeronimo DaSilva van The Next Boy/Girl Band

Jeronimo DaSilva timmert al jaren aan de weg als zanger. Ondanks dat hij in de afgelopen jaren al een aardige fanbase heeft opgebouwd, koos Jeronimo er toch voor om deel te nemen aan het programma The Next Boy/Girl Band. Daar veroverde de 26-jarige DaSilva een hotseat. Dat ging uiteindelijk ten koste van de ook zeer talentvolle Pim Stougie.

Jeronimo DaSilva van The Next Boy/Girl Band

Fans keken al voordat The Next Boy/Girl Band op televisie zou verschijnen uit naar de aflevering waarin Jeronimo DaSilva zou gaan zingen. De zanger heeft in de afgelopen jaren tenslotte al een hele fanbase opgebouwd. Zij gingen er vanuit dat Jeronimo fluitend door de ronde heen kwam waarin hij zijn looks en dansmoves moest gaan tonen. En inderdaad, Jeronimo kende daar geen enkele moeite mee. “Hij durft”, schreeuwde Babette Labeij uit.

“Ja, hij kan zingen”, was Nick Schilder opgelucht op het moment dat Jeronimo de eerste zin van het nummer Story of my Life van One Direction zong. “Hij zingt makkelijk”, vulde Labeij niet veel later aan. Jeronimo, die oorspronkelijk afkomstig is uit Brazilië maar door Nederlandse ouders werd geadopteerd toen hij twee maanden oud was, was dolgelukkig met het feit dat hij op een hotseat plaats mocht nemen. In het verleden bracht DaSilva overigens al een album uit genaamd One Kiss.

Jeronimo DaSilva op YouTube

Jeronimo DaSilva is tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Vanuit die stad houdt hij ook zijn eigen YouTube-kanaal bij. Daar verschijnen tegenwoordig vlogs van Jeronimo, onder andere met andere deelnemers van The Next Boy/Girl Band. Ook kom je op het YouTube-kanaal van Jeronimo de nodige covers tegen en heeft hij eigen geschreven liedjes op zijn kanaal staan. Op het moment van schrijven dat de abonnee-teller van het kanaal van DaSilva al op bijna 10.000.

Jeronimo DaSilva is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.