Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 november 2020

Laatst Geüpdatet: 10 november 2020

Jeroen Wirken In Real Life de vechtsporter met politiedroom

Jeroen Wirken is te zien in de realityserie In Real Life, van NPO 3. Daarin volgen kijkers het leven van acht millennials in de omgeving van Eindhoven. Ze wonen drie maanden samen in één huis.

Jeroen Wirken in In Real Life

In In Real Life proberen de makers te laten zien wie er schuil gaan achter ‘andere identiteiten’ die jongeren op de sociale media proberen voor te houden. Er wordt een uniek inkijkje achter de schermen (of: in de hoofden) bij millennials gegeven. Met zijn achten moeten ze het huis draaiende houden, maar ondertussen – juist in deze zware coronatijden – ook hun eigen leventje op de rit zien te houden.

Jeroen Wirken vechtsporter

Jeroen Wirken is een 22-jarige sportfanaat. De geboren en getogen Eindhovenaar, die naar school ging op het Pleincollege in Sint-Joris en later Heeft gewerkt als slager en kassière bij Jumbo Supermarkten, is actief in de vechtsport en krijgt daar de bijnaam ‘De Sloper’.

Door de Dutch Fight Network wordt hij omschreven als: ‘Een erg gedreven gemotiveerde en sportieve jongen die zich bezighoudt of bezig heeft gehouden met verschillende sporten zoals MMA.’

Politieman in de dop?

Dankzij al dat sporten heeft Jeroen Wirken een lichaam waar velen van dromen. Het is dan ook niet heel onlogisch dat hij steeds meer klussen als model krijgt, waarbij meer dan eens zijn shirt uit moet. Toch droomt Jeroen stiekem van een compleet andere carrière: hij hoopt namelijk toegelaten te zullen worden op de politieacademie. In de serie In Real Life zullen we het antwoord krijgen op de vraag of hem dat ook gaat lukken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Train for progress, not for perfection, right? ????

Een bericht gedeeld door ???????????????????????? ???????????????????????? (@jeroenwirken) op