Sterren op TV

Jeroen Stoop de man van Florine Hofstee

Jeroen Stoop is de man van Florine Hofstee, die te zien was in Echte Gooische Meisjes en later terugkeerde op de buis in het programma Echte Gooische Moeders. In november 2020 beviel Florine van zoontje Beer, twee jaar eerder zijn ze getrouwd.

Jeroen Stoop man Florine Hofstee

Jeroen Stoop is een enthousiaste, ambitieuze ondernemer uit omgeving Haarlem/Amsterdam. In eerstgenoemde werkte hij jarenlang voor diverse bedrijven als bijvoorbeeld contact manager en manager operations, maar in 2015 nam hij de stap om een eigen bedrijf op te zetten: STOOP Catering Events.

Dat draait nu als een tierelier, maar toch besloot Jeroen er een schepje bovenop te doen door later ook STOOP Premium Meat, Meatsaver en het meest recent The Burger Maffia op te richten. The Burger Maffia is een burgerzaak met filialen in Amsterdam-Zuid en Haarlem.

Jeroen Stoop en Florine Hofstee hebben een zoontje

In november 2020 zette Florine Hofstee zoontje Beer op de wereld. Zijn volledige naam is Beer Stanislaus Stoop. Eigenlijk was Florie al op 27 oktober uitgerekend, maar Beer stelde het geduld van papa en mama behoorlijk op de proef.

Al waren ze afwachten wel gewend, want het heeft bijna vijf jaar geduurd voordat het zwanger worden lukte. Daarover vertelde Florine al eens in het Algemeen Dagblad, toen ze na drie IUI-pogingen eindelijk succes had: “Dat was op de dag dat de eerste coronabesmetting in Nederland werd vastgesteld. Voor mij lekker rustig, ik kon zwanger zijn in een coconnetje. Nu kunnen we met zijn drietjes wennen aan ons nieuwe leven.” Florine Hofstee is in 2018 getrouwd met haar vriend Jeroen Stoop.

Florine Hofstee in Echte Gooische Moeders

Vrij kort na haar doorbraak op de buis in Echte Gooische Meisjes besloot Florine Hofstee nog te stoppen met het vak, vooral omdat ze niet de stempel van ‘gooisch meisje’ op haar voorhoofd wilde. “Daarnaast wilde ik stewardess worden en ik had het gevoel dat reality-tv mijn carrière in de lucht kon beïnvloeden.”

Toch keert ze nu terug in het vak met Echte Gooische Moeders. Ongetwijfeld gaan we man Jeroen Stoop en hun kleine Beer daar ook in voorbij zien komen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jeroen Stoop (@niettestoopen) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jeroen Stoop (@niettestoopen) op