Sterren op TV
Jeroen Post Adam Zkt. Eva VIPS

Jeroen Post in Adam Zkt. Eva VIPS

Jeroen Post doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Jeroen heeft al heel wat meegemaakt in zijn leven, maar de vrouw van zijn dromen heeft hij nog niet aan de haak geslagen. Toen hij werd gevraagd om deel te namen aan Adam Zkt. Eva VIPS om naakt op zoek te gaan naar zijn droomvrouw, besloot hij daar dan ook mee in te stemmen.

Jeroen Post in Adam Zkt. Eva Vips

Jeroen Post doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. In het programma gaan BN’ers naakt op zoek naar de liefde van hun leven. Ze worden op een onbewoond eiland geplaatst en leren daar naakt nieuwe mensen kennen. Jeroen hoopt dat één van de vrouwen die meedoet aan het programma echt bij hem past.

Alle deelnemers namen al een oproepvideo op en ook Jeroen Post ontkwam daar niet aan. “Ik ben Jeroen en ik ga misschien wel het meest spannende ding in mijn leven doen. Enige wat ik daarbij nog zoek, is een Eva die spannend is, humor heeft en vooral heel gezellig is. Als jij denkt dat jij dat bent, meld je zelf dan even aan en misschien zie ik jou wel op het eiland.” Zelf lijkt hij nog niet zo goed te beseffen dat hij dan toch echt meedoet aan de datingshow.

Jeroen Post dj, zanger en producer

Jeroen Post is bekend geworden als dj, zanger, producer en voormalig vj bij TMF. Vroeger zag zijn carrière er echter heel anders uit. Alles wees erop dat Jeroen zou eindigen als banketbakker, maar al snel merkte hij dat de showbizz toch meer voor hem was. Toen hij als VJ aan de slag kon bij TMF, zei hij daar dan ook geen ‘nee’ tegen.

Pas later ontwikkelde Jeroen een passie voor radio en dj’en. Hij ging dan ook aan de slag bij 100% NL en was later onder meer te horen bij Hitradio en SLAMFM. Als dj nam hij ook een aantal nummers op en is nog altijd regelmatig te zien in diverse clubs. De laatste jaren is het op de buis wel wat rustiger rondom Jeroen Post, maar zijn deelname aan Adam Zkt. Eva VIPS kan ook maar zo zijn bekendheid weer nieuw leven inblazen.

Jeroen Post is te volgen via Twitter.