Sterren op TV
Jeroen Le Duc vriend Jorien ter Mors

Jeroen Le Duc is de vriend van Jorien ter Mors

Jeroen Le Duc is de vriend van Jorien ter Mors. Le Duc is niet alleen de grote liefde van Ter Mors, maar ook de manager van de schaatsster.

Jorien ter Mors gaat trouwen met vriend Jeroen Le Duc

Het is niet precies bekend sinds wanneer de twee een stelletje vormen, maar wel weten we dat de tortelduifjes binnenkort gaan trouwen. Ter Mors kwam in de maand mei van 2017 namelijk met het volgende bericht: “Na een heerlijke dag in Gambia nam Jeroen me mee voor een wandeling op het strand.

De zon was al onder, de sterren helder in de lucht. Daar, tijdens dat heerlijke moment samen, ging hij op z’n knieën en vroeg mij ten huwelijk. Ik zei ja!”

Jeroen leerde vriendin Jorien ter Mors kennen via Tinder

Ter Mors en Le Duc ontmoetten elkaar via de datingapp Tinder, en in 2015 vertelde de schaatsster aan Helden dat Jeroen haar heel blij maakte. “Heel gelukkig. We zijn nu ongeveer een half jaar samen. Ik merk dat ik veel met hem kan delen. Eerder hield ik bepaalde irritaties voor mijzelf, puur omdat ik er niet zo snel mee naar mijn moeder, zus of vrienden stapte.”

Ook beroepsmatig plukt ze daar de vruchten van: ze is een betere en vooral rustigere langebaanschaatsster en shorttrackster geworden. “Ik zit veel beter in mijn vel nu ik iemand erbij heb om mee te praten. Hij moet nog wel een beetje wennen aan het feit dat ik topsporter ben. Laatst was ik drie weken op trainingskamp. Gelukkig ging die ‘test’ heel erg goed. Hij accepteert dat ik soms van huis ben, dat maakt mij blij. Jeroen is een soort uitlaatklep voor mij.”

Jeroen Le Duc, de vriend van Jorien ter Mors, kun je volgen via Facebook.

Sunday ride… met deze topper @jeroenleduc ???? #zondag #fit #fitcouple #neverskiplegday pic.twitter.com/dkfGqlUHyN

— Jorien ter Mors (@jorientermors) 17 september 2017

Geplaatst door Jeroen Le Duc op donderdag 28 juli 2016

Geplaatst door Jeroen Le Duc op woensdag 2 december 2015

Geplaatst door Jeroen Le Duc op maandag 11 augustus 2014