Sterren op TV

Jeroen de Boer vriend van Aran Bade

Jeroen de Boer is de vriend van Aran Bade, entertainmentdeskundige voor met name RTL Boulevard. De twee zijn in december 2019 getrouwd, nadat Aran zijn geliefde ten huwelijk had gevraagd tijdens een vakantie in Vietnam.

Jeroen de Boer vriend Aran Bade

Jeroen de Boer en Aran Bade zijn al meer dan tien jaar lang een setje. Het huwelijk was dan ook een logische en vooral mooie vervolgstap. Onder aanvoering van niemand minder dan ceremoniemeester Erica Terpstra gaven ze elkaar volledig in kerststijl het ja-woord. Aran noemde het voor de camera van RTL in één woord: magisch.

Aran Bade bij RTL Boulevard

Aran Bade is tegenwoordig een bekend gezicht op de televisie. Hij staat zeer regelmatig achter de desk bij RTL Boulevard, al droomde hij stiekem van het presenteren van Van der Vorst Ziet Sterren.

“Ik heb wel altijd gezegd dat ik vind dat Van der Vorst ziet sterren moet blijven. Nou, dat gaat Art Rooijakkers nu doen. Dat is wel een programma wat ik heel erg leuk zou vinden, in ieder geval om het te laten blijven bestaan”, zei hij in september.

Jeroen de Boer en Aran Bade getrouwd

Verder heeft zenderbaas Van der Vorst nog niet echt plannen met Aran, erkent hij verder. “Nou, niet concreet. Ik moet eigenlijk zeggen dat ik daar verder niets over kan zeggen, hè? Haha.”

“Op dit moment is daar niet sprake van, maar wat ik wel voel bij RTL – en dat hoor je wel meer, al kan het wat klef overkomen – is dat Peter wel korte lijntjes heeft met iedereen. Als je een idee hebt of iets ligt je aan het hart, dan kan je dat nu altijd bij RTL kenbaar maken. Dat is wel goed.” En anders heeft hij altijd nog zijn man Jeroen de Boer om zijn hart bij te luchten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met Jeroen op Honeymoon (en dat rijmt????) ❤️☀️???????? #honeymoon #sunset #vietnam

Een bericht gedeeld door aranbade (@aranbade) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Op een onvergetelijke kerst! ????✨???????? Merry Christmas iedereen! #nulekkerdineren #christmas

Een bericht gedeeld door aranbade (@aranbade) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het was magisch! ✨????????????❤️???? 21-12-2019 #getrouwdmetdeliefste #marrychristmas #merrychristmas ????: @best.man.weddings #wedding

Een bericht gedeeld door aranbade (@aranbade) op