Sterren op TV
House Rules

Jeroen en Annemartien Team Groen uit House Rules

Jeroen en Annemartien zijn Team Groen in House Rules. Jeroen en Annemartien zijn respectievelijk 35 en 34 jaar oud en afkomstig uit Zwolle. Met hun deelname aan House Rules hopen ze even uit de sleur van hun vader- en moederrol te komen en gewoon even lekker te kunnen klussen als partners. Mochten ze uiteindelijk tot winnaar verkozen worden, houden ze ook nog eens een twee jaar hypotheekvrij wonen over aan hun deelname.

Jeroen en Annemartien Team Groen House Rules

Jeroen en Annemartien zijn Team Groen in House Rules. Jeroen is in het dagelijks leven werkzaam als frezer in een metaalfabriek en houdt zich met zijn eigen bedrijfje bezig met vis-tripjes organiseren. Annemartien is op haar beurt woon-en activiteitenbegeleider in een zorginstelling. Door Annemartien doen de twee mee aan het programma.

“Ze begon vorig jaar al te zeuren. Toen kon ik het nog tegenhouden, maar dit jaar dus niet meer”, vertelde Jeroen al aan De Stentor. Annemartien is groot fan van dergelijke klusprogramma’s. “Bovendien is dit een mooie manier om ons huis in Zwolle een flinke zet in de goede richting te geven. Daarnaast houden we van klussen en is dit een uitgelezen kans om iets samen te doen, wat een ervaring oplevert die we nooit meer vergeten.”

Jeroen en Annemartien aan het klussen

Jeroen en Annemartien gaan klussen in House Rules. De twee zijn de trotse ouders van zoon Evan van vier jaar en dochter Vera van één. Door mee te doen aan House Rules kunnen de twee geliefden echter ook eindelijk weer een keer iets samen doen zonder dat ze constant herinnerd worden aan hun vader- en moederrol. De twee hebben in House Rules echt hun eigen rol. Jeroen is nuchter en praktisch en Annemartien is chaotisch, vrolijk, creatief en heel direct. Annemartien is goed voor de creatieve dingen, terwijl Jeroen de handigste is.

Ook het eigen huis van Jeroen en Annemartien zal in House Rules aangepakt worden door een ander stel. De twee wonen in een jaren ’80 hoekwoning waar veel moet gebeuren. Zelf zijn ze daar echter nog niet aan toegekomen, omdat ze altijd aan het werk zijn of met de kinderen bezig zijn.

De koppels in House Rules 2018: Roy en Corné | William en Maxime | Leon en Renee | Mark en Irini