Sterren op TV
Jeremy Meg Back with the Ex

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 december 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Jeremy en Meg in Back with the Ex

Jeremy en Meg zijn te zien in Back with the Ex. De serie is afkomstig uit Australië en te zien bij Netflix. In de realityserie zien we hoe voormalige stellen voor de vraag staan of ze hun relatie een tweede kans willen geven. Ook de 28-jarige Jeremy en de 26-jarige Meg krijgen die kans.

Jeremy en Meg in Back with the Ex

Jeremy en Meg doen mee aan Back with the Ex. De twee hadden zeven jaar een relatie met veel ups en downs. Hun relatie stopte abrupt toen Jeremy ervoor koos om te verhuizen naar Londen. Nu, vier jaar later, is Jeremy terug in Australië en wil hij zijn relatie met Meg graag nieuw leven inblazen. In zijn ogen heeft Meg alles wat hij zoekt in een vrouw. Daten met Meg is alsof ik date met één van mijn goede vrienden. Ze zorgde ervoor dat ik me geliefd voelde”, vertelde Jeremy al.

Het is echter maar de vraag of Meg het opnieuw wil proberen met Jeremy. Zij heeft tenslotte veel liefdesverdriet overgehouden aan zijn plotselinge vertrek. “Ik denk niet dat hij nog aan mij dacht.” Toch wil ze een nieuwe poging wagen met Jeremy, al blijft ze wel op haar hoede. “Mijn grootste angst zou zijn dat Jeremy me opnieuw pijn zou doen.”

Jeremy en Meg proberen het opnieuw

Jeremy en Meg geven zich niet zomaar gewonnen. In Back with the Ex gaan de twee het opnieuw samen proberen. Jeremy en Meg leerden elkaar tijdens een huisfeest kennen en het was haar uiterlijk waar Jeremy gelijk op viel. Nu is het de vraag of Jeremy veranderd is en niet opnieuw zomaar de benen neemt. Hoe dat loopt tussen Jeremy en Meg komen we per 11 januari te weten in Back with the Ex op Netflix.