Sterren op TV
Jeremy Hazeleger The Voice of Holland

Jeremy Hazeleger in The Voice of Holland

Jeremy Hazeleger probeert het in The Voice of Holland. Als kleine jongen bouwde Jeremy al een carrière op in de musicalwereld, maar nu wil hij graag laten zien dat hij daarbuiten ook wat in zijn mars heeft. Met zijn deelname aan TVOH hoopt Jeremy zijn zangkunsten nu aan een breed publiek te kunnen tonen. Juryleden Waylon, Sanne Hans, Ali B en Anouk wist hij niet te overtuigen, want tijdens de Blind Auditions in TVOH werd er niet gedraaid.

Jeremy Hazeleger in musicals

Jeremy Hazeleger wist al van jongs af aan wat hij graag wilde doen. Zingen was altijd al een passie van Jeremy en als elfjarig jongetje bracht hem dat in de musicalwereld. Hazeleger deed mee aan Ciske de Rat en Les Misérables.

Dat werk vond Jeremy zó leuk om te doen, dat hij sindsdien echt is gegaan voor een carrière als zanger en entertainer. In de afgelopen jaren is Jeremy vooral aan de slag gegaan als zanger en heeft hij al de nodige optredens gedaan.

Jeremy Hazeleger in The Voice of Holland

Nu ziet hij het als een goede tijd voor de volgende stap in zijn carrière. Jeremy Hazeleger maakte vol trots zijn deelname aan The Voice of Holland bekend. “Het mag de wereld in! Ik flitste al eventjes voorbij in de promo’, deelde Jeremy in aanloop naar de aflevering van 20 oktober al op zijn social media.

Of hij de Blind Auditions ook is doorgekomen door Sanne Hans, Waylon, Ali B of Anouk, gaan we op vrijdagavond merken. In onderstaande video horen we deze jonge kandidaat van TVOH alvast zingen in een compilatie-video.

Jeremy Hazeleger is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

De andere deelnemers aan The Voice of Holland 2017 zijn: Kira Dekker | Chris Alain | Silke van de Klundert | Tjindjara Metschendorp | Kimberly Maasdamme | Lloyd De Meza | Jennifer Terwel | Kevin Fullinck