Sterren op TV
Jeremiah Buoni Floribama Shore

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Jeremiah Buoni in Floribama Shore

Jeremiah Buoni doet mee aan Floribama Shore. In het nieuwe programma van MTV zien we hoe acht zuidelijke jongeren de zomer van hun leven doorbrengen op Panama City Beach. Van verantwoordelijkheden willen ze deze zomer niets weten en misschien houden ze wel een liefde over aan hun deelname aan het programma. Verder hopen ze vrienden te maken en wat geld te verdienen. Jeremiah is één van de acht jongeren die meedoet aan Floribama Shore.

Jeremiah Buoni uit Floribama Shore

Jeremiah Buoni is bekend van Floribama Shore. Jeremiah is 22 jaar oud en afkomstig van Amelia Island, Florida. Jeremiah is erg veel met zijn uiterlijk bezig en dat blijkt ook wel uit het feit dat hij aardig gespierd is. Het is dan ook niet verrassend dat hij heel vaak in de sportschool te vinden is. In de eerste aflevering gaf Jeremiah alvast een goede voorstelling van hem als persoon. “Als een jongen uit het Zuiden, moet ik wel een gentleman en een douchebag tegelijkertijd zijn”, zo omschreef hij zichzelf al.

In Floribama Shore gaan we ongetwijfeld ook vaak zien waar Jeremiah zo erg van houdt: dabben. Het liefst wil Jeremiah ooit bekend worden, maar voor nu verdient hij nog zijn geld als bartender bij The Lobby Bar. Jeremiah is overigens thuis opgeleid door zijn ouders.

Heeft Jeremiah Buoni een vriendin?

Jeremiah Buoni ziet Floribama Shore als een mooie uitdaging. Het programma zou voor hem ook de ideale kans zijn om een dame te vinden. Kortni en Nilsa lijken ook wel even een oogje op hem te hebben, maar het ziet er naar uit dat Jeremiah nog altijd vrijgezel is. Op zijn Instagram-pagina poseert Jeremiah maar zelden met vrouwen. Wat wel direct opvalt, is dat zijn familie erg belangrijk is. Zijn broertjes, zusje en ouders zie je dan ook vaak terug op foto’s.

Jeremiah Buoni is te volgen via Instagram en Twitter.