Sterren op TV
Jennifer vriendin Mart Hoogkamer

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 maart 2021

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Jennifer de vriendin van Mart Hoogkamer

Jennifer is de vriendin van Mart Hoogkamer. De zanger en oud-deelnemer aan Holland’s Got Talent is afgaande op zijn Instagram-profiel al een tijdje gelukkig in de liefde met Jennifer!

Jennifer de vriendin van Mart Hoogkamer

Jennifer, de vriendin van Mart Hoogkamer, is influencer en heeft 20.000 volgers op Instagram. Dat is echter niet het enige wat ze doet, want ze is ook eigenaar van Kenzo We Love Fashion, een modeboetiek in Rosmalen ‘voor de vrouw met gevoel voor stijl en aandacht voor mooie accessoires’. Op haar Instagram-profiel kunnen we zien dat ze niet alleen hoteldebotel is op haar vriend Mart, maar óók houdt van de feestdagen, loungen aan het zwembad met een lekker drankje, en natuurlijk shoppen.

Mart Hoogkamer zanger en oud-deelnemer Holland’s Got Talent

Mart Hoogkamer vergaarde in 2016 nationale bekendheid met zijn deelname aan Holland’s Got Talent. Hij haalde de finale en werd uiteindelijk tweede, maar dit was niet de eerste keer dat hij meedeed aan een zangwedstrijd. Al in 2008 was hij namelijk te zien bij Kinderen zingen met sterren; ook hier werd hij tweede! Na Holland’s Got Talent tekende Hoogkamer een platencontract bij Sony Music en bracht hij verschillende singles uit, waaronder Lachen, beetje huilen, een duet met Willeke Alberti.

Jennifer vond vriend Mart Hoogkamer ‘aan het begin helemaal niks’

Het was géén liefde op het eerste gezicht tussen Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer. De laatstgenoemde vertelt namelijk bij RTL Boulevard: “Eigenlijk vond ik hem aan het begin helemaal niks…” Daar voegt ze echter snel aan toe: “Zijn karakter is wel echt iets wat ik leuk aan hem ben gaan vinden: lief, spontaan.” Mart haakt in: “Kijk, ik heb altijd gezegd: ik zoek een vriendin zoals mijn moeder, zorgzaam en netjes. Ik ben eigenlijk baby, die er één grote bende van maakt en zij loopt de hele dag achter mijn kont aan om op te ruimen.”

Het is niet altijd koek en ei tussen de twee. Jennifer: “Hij bemoeit zich overal mee. Hij weet alles beter, zelfs als het over de kerstboom gaat.” Mart twijfelt echter niet: zijn vriendin is de ware voor hem. Op zijn lichaam heeft hij nog plek voor twee tatoeages en die zijn al gereserveerd: “Daar komen mijn kinderen, én Jennifer!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer (@jennifermua1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer (@jennifermua1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer (@jennifermua1)