Sterren op TV
Jennifer Terwel The Voice of Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 21 oktober 2017

Jennifer Terwel in The Voice of Holland na X-Factor

Jennifer Terwel doet mee aan The Voice of Holland en zo’n talentenjacht is zeker niet nieuw voor haar. Jennifer, die desondanks enorm zenuwachtig is voor haar Blind Audition bij TVOH, deed eerder al mee aan X-Factor. Daar behaalde ze de liveshows in 2009, maar moest ze uiteindelijk toch met lege handen naar huis. Met haar deelname aan The Voice of Holland kan Jennifer Terwel een nieuwe poging wagen en kwam ze terecht in het team van Waylon.

Jennifer Terwel in liveshows X-Factor

Bij Jennifer Terwel is zingen er met de paplepel ingegoten. Al op vierjarige leeftijd begon ze met zingen toen ze door haar ouders werd ingeschreven voor het kinderkoor van de kerk. Ook toen Jennifer ouder werd bleef ze het koor trouw en ze nam zelfs zanglessen.

Daar, op een muziekschool in Heerhugowaard, wist Jennifer dat er maar één ding voor haar in zat: een carrière als zangeres. Als er een talentenjacht op haar pad kwam, schreef Jennifer zich dan ook stevast in. Het leverde haar twee keer een eerste plek en één keer een tweede plek op bij De Grote Prijs op haar middelbare school. Ook deed ze mee aan Zing jezelf een TMF Award, waar ze zevende werd en behaalde ze in 2009 de liveshows van X-Factor. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé waren toen ook de presentatoren, net zoals ze nu zijn van The Voice of Holland. Jennifer kwam vanuit team Gordon uiteindelijk niet in de finale terecht.

Jennifer Terwel in The Voice of Holland

Jennifer Terwel is inmiddels acht jaar ouder, veel ervaring rijker en doet nu mee aan The Voice of Holland. De afgelopen jaren was ze onder meer te zien in de musical Evita, bekijk hieronder de hoogtepunten uit deze voorstelling.

Alhoewel de voormalig student muziek/artiest van het ROC in Amsterdam hartstikke zenuwachtig was voor haar Blind Auditions, gaat ze toch het podium op om Ali B, Sanne Hans, Anouk en Waylon te overtuigen van wat ze in petto heeft. Waylon draaide uiteindelijk voor haar optreden van Alone van Heart en dus gaat ze verder in TVOH.

Jennifer Terwel is te volgen via Facebook, Instagram en Twitter.

De andere deelnemers aan The Voice of Holland 2017 zijn: Kira Dekker | Chris Alain | Silke van de Klundert | Jeremy Hazeleger | Tjindjara Metschendorp | Kimberly Maasdamme | Lloyd De Meza | Kevin Fullinck