Sterren op TV
Jennifer Hoffman Bitterzoet

Jennifer Hoffman niet van de buis te slaan

Jennifer Hoffman is actrice en presentatrice. Deze blonde jongedame debuteerde in 1999 voor het eerst op de televisie als Sam de Graaf in de serie Westenwind en sindsdien heeft ze haar plek op de televisie en in de nodige films eigenlijk niet meer afgestaan. Vanaf 2017 is Hoffman ook op Net5 te zien als Esméé in Bitterzoet.

Inhoudsopgave

Wie is Jennifer Hoffman?

Jennifer Hoffman is een 36-jarige actrice die in Gouda is geboren. Op haar negentiende werd Jennifer al enorm bekend door haar vaste rol in de serie Westenwind. Ze kroop in de huid van Sam de Graaf en kreeg sindsdien eigenlijk de ene na de andere rol te pakken. De vaste rollen die ze verwierf, waren als Emma van Dord in Samen, als Anouk in Rauw!, als Maxime Noordhof in Spoorloos verdwenen, als Puck Rademaker in Verborgen Gebreken, als Lisa de Graaf in Dokter Tinus en als Sophie in Sophie’s Web. Bij die rollen in series bleef het echter niet. Ook op het witte doek was ze veelvuldig te zien met een rol in onder andere Bro’s Before Ho’s, Hartenstrijd en Homies.

Jennifer Hoffman in Bitterzoet

In 2017 kunnen we ook weer volop gaan genieten van Jennifer Hoffman, onder andere in Bitterzoet. In de comedy speelt ze Esmée en heeft Jennifer net als Anniek Pheifer (Anna) en Tina de Bruin (Caro) een hoofdrol te pakken. Bitterzoet vertelt het verhaal van drie vriendinnen die lief en leed met elkaar delen. Ze gaan geen onderwerp uit de weg en dat levert soms hilarische gesprekken op. Eerder was die serie al te zien bij LINDA.tv.

Jennifer Hoffman relatie

Jennifer Hoffman heeft in het verleden lange tijd een relatie gehad met Daan Schuurmans, die zelf ook een acteur is en die net als Jennifer een rol had in Westenwind. Nadat die relatie in 2006 op de klippen liep, is er lange tijd niets bekend geweest over het liefdesleven van Hoffman. Tot in 2011 bekend werd dat ze haar oog had laten vallen op Henry van Loon. Sindsdien heeft het duo een relatie.

Jennifer Hoffman en Thom Hoffman

Een vraag die zowel Jennifer Hoffman als Thom Hoffman vaak krijgt, is of ze familie van elkaar zijn. Ze spelen tenslotte allebei in Dokter Tinus en hebben in die serie een relatie. Het duo blijkt echter geen familie te zijn en al helemaal geen relatie te hebben. Thom heet overigens ook niet echt Hoffman van achteren. Dat is het pseudoniem van Thomas Antonius Cornelis Ancion.

Jennifer Hoffman is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.