Sterren op TV

Jelle van den Berg de vriend van Marije Knevel

Jelle van den Berg is de vriend van Marije Knevel, adjunct-hoofdredacteur van het LINDA Magazine, dochter van televisiepresentator Andries Knevel én deelneemster aan Wie Is De Mol? 2021.

Jelle van den Berg vriend Marije Knevel

Jelle van den Berg is al een tijdje de vriend van Marije Knevel.  Dit terwijl laatstgenoemde in maart 2018 nog door het tijdschrift Weekend werd gelinkt aan Royce de Vries, de zoon van Peter R. De Vries. Een bron meldde aan het roddelmedium: “Op het eerste gezicht lijken Royce en Marije totaal verschillende types. Het is ook nog pril, maar ze zijn wel al heel lang gek op elkaar.”

Royce de Vries (zoon Peter R. de Vries) met Marije Knevel?

In een video op Instagram reageerde Marije Knevel destijds lachend, maar niet per se ontkennend: “Ja, hoe zit dat nou eigenlijk? En wie heeft dat verteld, is vooral mijn vraag. Maar ja, ik lees dat beide singles uitkijken naar hun volgende date, dus Royce, waar ga je me mee naartoe nemen?” Of er iets waar was van de romance tussen hen destijds is nog altijd niet bekend, maar wat we wél weten is dat Marije Knevel inmiddels dus stapelverliefd is op haar vriend Jelle van den Berg.

Hem ontmoette ze tijdens koningsnacht 2018. Daarover schreef ze al eens op Instagram: “We hebben elkaar niet meer laten gaan. Bizar hè? Als een vriendin mij zoiets zou vertellen zou ik argwanend zijn en iets zeggen a la ‘Moet je dat nou wel doen?’ Ons liefdesverhaal begint al lang geleden, denk dat mensen spijt hebben als ze vragen hoe we elkaar hebben leren kennen. Dolgelukkig dat we elkaar uiteindelijk alsnog hebben gevonden. Bij hem ben ik echt mezelf, en niet een versie van mezelf. Anyhow, de rest vertel ik hem zelf wel want hij ligt nog naast mij!”

Marije Knevel adjunct-hoofdredactrice LINDA Magazine

Marije Knevel heeft HBO Journalistiek gestudeerd en werkte daarna onder meer bij RTL Boulevard, de NOS, Skyhigh TV, MTV, de EO en Talpa. Tegenwoordig is ze echter adjunct-hoofdredacteur van het LINDA Magazine.

Marije Knevel in Wie Is De Mol? 2021

Ze is de dochter van EO-gezicht Andries Knevel. Hij mocht overigens, net als de rest van de familie, niets weten van Marijes deelname aan Wie Is De Mol? 2021. “Ik heb gezegd dat ik een experimenteel onderzoek zou hebben waar proefpersonen voor nodig waren. En dat ik ineens de kans had om daaraan mee te doen”, legde Marije Knevel uit in de Shownieuws Podcast.

Hoe dan ook was meedoen aan WIDM een enorme eer. “Ik dacht: is dit echt? Ja, natuurlijk wilde ik meedoen, maar ik had er nooit rekening mee gehouden dat ze mij ervoor zouden vragen.” Ongetwijfeld zal vriend Jelle van den Berg wekelijks voor de buis zitten voor zijn vriendin Marije Knevel in de populaire spelshow.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marije Knevel (@marijeknevel)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marije Knevel (@marijeknevel)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marije Knevel (@marijeknevel)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marije Knevel (@marijeknevel)