Sterren op TV
Jelle de Jong Bridget Maasland Dance Dance Dance

Jelle de Jong acteur in Dance Dance Dance

Jelle de Jong doet mee aan Dance Dance Dance. Samen met Bridget Maasland vormt de acteur een koppel in het dansprogramma in de hoop hoge ogen te gooien met hun dansskills. De Jong hebben we de afgelopen jaren echter vooral leren kennen als acteur. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn liefde voor acteren.

Jelle de Jong in Dance Dance Dance

Jelle de Jong is te zien in Dance Dance Dance. Samen met Bridget Maasland heeft hij ervoor gekozen om deel te nemen aan het dansprogramma. Bridget en Jelle blijken elkaar al jarenlang te kennen. De twee ontmoetten elkaar op de set van de serie Walhalla en zijn sindsdien goede vrienden. In Dance Dance Dance kunnen ze bewijzen of ze naast goede vrienden ook een goed danskoppel vormen.

Alle bekende deelnemers aan Dance Dance Dance dansen voor een goed doel. Jelle en Bridget hebben gekozen voor NSGK. Als de twee als eerste eindigen mogen ze een cheque van liefst 100.000 euro overhandigen. Voor hun deelname heeft NSGK in ieder geval al 25.000 euro bij mogen schrijven.

Jelle de Jong acteur

Jelle de Jong is bekend geworden als acteur. Al vanaf jongs af aan is hij bezig met acteren. Niet voor niets kwam hij al vroeg bij de Jeugdtheaterschool en speelde hij al als klein jongetje een rol in de musicals Kruimeltje en Oliver! en in de film Kameleon 2. Toen hij voor een studie moest kiezen, koos hij dan ook niet heel verrassend voor de Toneelacademie in Maastricht.

Sindsdien heeft Jelle de Jong al heel wat rollen vertolkt. Zo had hij onder meer een grote rol te pakken in Dokter Deen als Robbert van Buuren. Ook was hij als Joost te zien in Toen Was Geluk Heel Gewoon. Na zijn deelname aan Dance Dance Dance heeft hij ongetwijfeld weer genoeg tijd over voor nieuwe rollen.

Jelle de Jong is te volgen via Instagram en Facebook.