Sterren op TV
Jelena Djokovic Novak vrouw

Jelena Djokovic is de vrouw van Novak Djokovic

Jelena Djokovic is de vrouw van Novak Djokovic. Achter iedere succesvolle man, staat vaak een sterke vrouw en ook bij Novak is dat zeker het geval. De toptennisser is al jaren gelukkig met de dame uit Servië. De dertigjarige schone werd geboren als Jelena Ristic is sinds 2014 de vrouw van. Daarvoor had Novak zijn oog echter ook al laten vallen op Jelena.

Jelena Djokovic is de vrouw van Novak Djokovic

Inhoudsopgave

Jelena Djokovic getrouwd met Novak

Jelena Djokovic mag zich sinds juli 2014 de vrouw van Novak Djokovic noemen. En alhoewel je vaak hoort dat topsporters plots de interesse wekken van de nodige dames als ze bekend zijn geworden, geldt dat voor Djokovic absoluut niet. Jelena en Novak zijn weliswaar nog niet zo heel lang getrouwd, maar zij blijkt wel zijn jeugdliefde te zijn. Sinds 2014 zijn Jelena en Novak ook nog eens de ouders van zoontje Stefan Djokovic.

Voordat Jelena aan een kind begon, was ze druk bezig met studeren. Zo staan onder andere de Bocconi University en de International University of Monaco op haar lijstje. Daar hield ze zich bezig met onder andere business administration en management. Ze is dus ook zeker een knappe kop te noemen. Op Instagram deelt Jelena graag haar liefde voor het onderwijs, filantropie, werk, dieren, sport en gezond eten.

Jelena Djokovic getrouwd met Novak

Problemen in huwelijk Djokovic

Alhoewel het inmiddels weer volledig koek en ei is binnen het huwelijk van Jelena en Novak, leek dat in 2016 even volledig verkeerd te gaan. De media waren druk aan het speculeren toen bleek dat Jelena na Wimbledon in haar eentje op vakantie was gegaan.

Toen het duo niet veel later toch weer samen gespot werd, gingen de speculaties al gauw weer de prullenbak in. Ze zijn nog steeds gelukkig met elkaar. Novak en Jelena houden zich overigens ook bezig met de Novak Djokovic Foundation, een goed doel waarmee ze kinderen in Servië willen helpen om hun dromen te realiseren.Jelena Djokovic is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

De kinderen van Novak Djokovic en Jelena Djokovic

Novak Djokovic en Jelana Djokovic zijn inmiddels al heel wat jaar samen. Ze hebben zelfs twee kinderen; Stefan Djokovic en Tara Djokovic. Hun zoon Stefan werd als eerst geboren. Het eerste kidn van Jelana en Novak werd geboren in 2014. 3 jaar later – in 2017 – werd hun dochter Tara Djokovic geboren. De kinderen van Novak reizen de hele wereld over om hun vader te zien tennissen.