Sterren op TV
Jeffrey Wammes Adam Zkt. Eva VIPS

Jeffrey Wammes in Adam Zkt. Eva VIPS op zoek naar een man

Jeffrey Wammes is te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Jeffrey is echter niet op zoek naar een vrouw, maar gaat in de datingshow op zoek naar een leuke man. De turner kwam eerder al uit de kast en had een relatie met Rutger van Hesteren. Dat bleek echter niet voor eeuwig en gelukkig kan hij in Adam Zkt. Eva VIPS nu op zoek naar een nieuwe leuke man.

Jeffrey Wammes in Adam Zkt. Eva VIPS

Jeffrey Wammes doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. De voormalig turner is één van de Bekende Nederlanders die ‘ja’ heeft gezegd tegen de datingshow. In tegenstelling tot de andere mannen, is Jeffrey echter niet op zoek naar een vrouw. De topsporter hoopt een leuke man aan de haak te slaan. “Binnenkort ga ik een super spannend avontuur aan, misschien wel het spannendste van m’n leven. Ben jij een super leuke, fitte jongen en wil je samen met mij in het diepe springen op een onbewoond tropisch eiland? Geef je dan snel op”, zo klonk zijn oproep.

Naar eigen zeggen doet Jeffrey ook zeker niet voor het geld mee, zo gaf hij aan bij RTL. “Het is niet dat ik het daar echt voor doe. Ik ga niet noemen wat ik ervoor krijg, maar dat is echt niet mijn beweegreden. Het is wel een leuk avontuur of zo, denk ik.” Maurice en Valentino proberen Jeffrey te veroveren.

Jeffrey Wammes turner

Jeffrey Wammes is bekend geworden als turner. Als zeventienjarige verwierf hij al bekendheid toen hij twee gouden medailles veroverde tijdens wereldbekerwedstrijden. Daarna is er heel veel gebeurd in de carrière van Jeffrey. Hij kende hoge pieken, maar ook diepe dalen.

Zo hielden de nodige breuken hem meermaals tegen om te kunnen sporten, maar veroverde hij daarnaast ook veel medailles, werd hij meerdere keren Nederlands kampioen en mocht hij in 2016 zelfs naar de Olympische Spelen. Ook zijn zus Gabriëlla Wames is overigens bekend geworden van het turnen, al moest zij haar carrière al vroeg beëindigen vanwege medische redenen.

Jeffrey Wammes is te volgen via Instagram en Facebook.