Sterren op TV
Jeffrey Gerard Boomhut XXL

Jeffrey en Gerard doen mee aan Boomhut XXL

Jeffrey van der Meer en Gerard Roozenburg doen mee aan Boomhut XXL. In het programma gaan liefst vijf verschillende teams aan de slag met het creëren van een boomhut. Een van de creatieve teams wordt gevormd door Jeffrey en Gerard. Slagen zij erin om de juiste materialen te vinden en hun boomhut zo in te richten dat ze iedereen omver blazen met hun ontwerp?

Jeffrey en Gerard in Boomhut XXL

Jeffrey van der Meer en Gerard Roozenburg doen mee aan Boomhut XXL. De twee zijn echte feestbeesten, zo blijkt wel uit hun social media-accounts. Jeffrey is geboren en getogen in Den Haag, terwijl zijn goede vriend Gerard geboren en getogen is in Delft. In het dagelijks leven zijn ze altijd aan het werk geweest als timmerman.

Het moet voor de twee dan ook ongetwijfeld mogelijk zijn om een unieke boomhut af te leveren. In Boomhut XXL krijgen ze een perceel tot hun beschikking waarop ze de boomhut moeten bouwen. Het stuk grond bevindt zich in Drenthe. Af en toe moeten ze naast hun boomhut ook aan de slag met andere kunstwerken. Zo krijgen ze ook de taak om een stoel te bouwen.

Jeffrey probeert het ook als zanger

Jeffrey is in het dagelijks leven weliswaar werkzaam als klusser, hij klust daarnaast ook bij als zanger onder de naam Jeffrey Lake. Al een jaar of tien is hij bezig met zijn muziekcarrière en dat bracht hem zelfs al eens in talentenjachten.

Nu staat hij voor een heel andere uitdaging. “Dit is de eerste keer in ons leven dat we dit doen. Dus dit is supergaaf om mee te maken. En misschien gaan we hierna nog wel een keertje eentje bouwen”, vertelde hij al aan Shownieuws.

Jeffrey van der Meer is te volgen via Instagram en Facebook. Ook Gerard Roozenburg is te volgen via Instagram en Facebook.