Sterren op TV
Jeffrey de Gouw Ex on the Beach Double Dutch

Jeffrey de Gouw in Ex on the Beach Double Dutch

Jeffrey de Gouw is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. De 24-jarige jongeman schreef zich in voor het programma waarin hij zijn ex weer tegen zou komen. Jeffrey heeft zijn eigen verleidtechnieken, zo gaan we merken zodra het programma op zondag 14 mei 2017 terugkeert bij MTV. De andere mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Mike en Bastiano. De vrouwelijke deelnemers zijn Alisa, Hannah, Shelby en Esmee & Sharon.

Jeffrey de Gouw in Ex on the Beach Double Dutch

Jeffrey de Gouw is één van de gespierde heren in Ex on the Beach Double Dutch. Jeffrey is 24 jaar oud en houdt er zo zijn eigen versiertactieken op na. Zo is De Gouw er een ster in om vrouwen aan het lachen te maken en vanaf dat moment zet hij graag de volgende stap.

Hij omschrijft zichzelf dan ook als sociaal, sympathiek, charmant en als een durfal. Of hem dat ver gaat brengen in Ex on the Beach Double Dutch, gaan we merken. Wat wel alvast duidelijk is, is dat hij weer oog in oog zal staan met één van zijn exen.

Tip: Ex on the Beach Double Dutch kun je nu ook kijken op Videoland!

Jeffrey de Gouw heeft eigen type

Jeffrey de Gouw lijkt niet een jongen die één, twee, drie verliefd wordt. Toch weet hij wel precies hoe zijn ideale vrouw eruit ziet. Naar eigen zeggen houdt hij van vrouwen die snel jaloers zijn en een tikkeltje psycho, lezen we in het persbericht van MTV.

Puur natuur is ook niets voor Jeffrey. “Ik val op nep: grote tieten, dikke lippen. Ja, daar kan ik wel wat mee”, vertelde De Gouw. Zijn vrouw moet daarnaast ook goed kunnen koken, niet lui zijn en zorgzaam zijn.

Jeffrey de Gouw is te volgen via Instagram en Facebook.

Jeffrey de Gouw Ex on the Beach Double Dutch